ETH Fiyat Analizi: Ethereum 1.000 Doları Geri Aldı Ama En Kötüsü Bitti mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum önemli bir destek bölgesinde mücadele ediyor. Şimdiye kadar, daha düşük zaman dilimlerinde bir yükseliş trendi için yapılan tüm girişimler reddedildi.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde boğalar destek bölgesini 900 dolardan savundu. Bu seviye, 900$ ile 700$ (yeşil renk) arasında bir aralığa kadar genişletilebilir. Fiyat azalan bir kanalda (sarı renkte) hareket ediyor ve düşük banda dokundu.

Satıcılar baskılarını artırırsa, önümüzdeki haftalarda Ethereum’un tekrar kanalın dibine (~700 $) hareket etmesinin mümkün olduğu belirtilmelidir. Öte yandan, bir yükseliş eğilimi başlatmak, yatay direnci 1300 dolardan kırmayı ve 1700 dolara doğru ilerlemeyi gerektiriyor. Bu son seviyeyi kırmak da trendi tersine çevirmek için gerekli olacaktır.

Temel Destek Seviyeleri: 900$ & 700$
Temel Direnç Seviyeleri: 1300$ & 1500$ & 1700$

Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1392
$ MA50: 1793 $
MA100: 2432 $
MA200: 3044 $

ETH/BTC Grafiği

BTC’ye karşı, fiyat şu anda 0,0557 BTC’de bulunan 0,236’daki ilk Fibonacci seviyesi ile mücadele ediyor. Destek bölgesi 0,05 ila 0,045 BTC aralığında kabul edilir. Birleştirme olayı gibi temel haberlerin yayınlanması muhtemelen alıcıları pazara girmeye ikna edebilir, ancak o zamana kadar kripto para biriminin önemli ölçüde ilerlediğini görmek zor.

Temel Destek Seviyeleri: 0,050 BTC ve 0,0,045 BTC
Temel Direnç Seviyeleri: 0,055 BTC ve 0,06 BTC

ethereum

Zincir Üzerinde Analiz

Döviz Net Akışı (Toplam)

Bu grafikte, alıcıların henüz piyasaya hakim olamadıkları açıktır. Borsalara girişin halen yüksek seviyelerde olması, döviz rezervinin artmasına ve dolayısıyla satış baskısına neden oldu. Grafikte ardışık kırmızı histogram çubukları görüldüğünde, boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirmesi beklenebilir.

ethereum

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
37

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
ETH Fiyat Analizi: Ethereum 1.000 Doları Geri Aldı Ama En Kötüsü Bitti mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!