BİLİRA İLE ÇEKİLEBİLİR 150 TL KAZANMA FIRSATI › Bitcoin & Airdrop – 2022-06-22 14:09:24

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞLANGIÇ  TARİHİ : 20.06.2022

BİTİŞ              TARİHİ : 23.06.2022

PİYASANIN YÖNÜNÜN BELLİ OLMADIĞI VE OLUMSUZLUKLARIN TÜKENMEDİĞİ BU PİYASADA SİZLERE KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Coinmarketcap ve bunun yanında FTX,MXC,BİTGET ve PANGOLİN gibi borsalarda listeli olan stabilcoin Bilira ile kazanmaya nedersiniz ?

KİMLER KATILABİLİR ?

Etkinlikten sadece ‘’YENİ KAYIT’’ olanlar yahut kayıt olmuş ancak önceden işlem gerçekleştirmeyen kullanıcılar faydalanabilecektir.

Platformda işlem yapmış ancak ‘’SOLANO’’ağında işlem yapmadıysanız sizler ödül olarak 100TRYB den faydalabilirsiniz.

ÖDÜL DAĞITIMI

Kampanya şartlarını yerine getirmiş ve ödüle hak kazanan kullanıcıların ödül dağıtımı en geç 1 hafta içerisinde gerçekleştirilecektir. Ödül gönderimi kullanıcıların ‘’TRYB AL’’ işlemi sırasında belirttiği SOLANO adreslerine gerçekleştirilecektir.

Şimdi gelin 250 tl yatırma karşılığında nasıl çekilebilir 150 TL nasıl kazanırız detaylarını verelim.

Bu fırsattan yararlanmak için öncelikle vereceğimiz  kayıt linkinden sisteme kaydolmanız gerekmektedir. Kayıt işlemini gerçekleştirdikten sonra giriş yaparak profil ve hesabım kısmına tıklayınız ve açılan ‘’kimlik doğrulama ve limitler’’  sayfadan kimlik doğrulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu kısımda yine her zamanki kimlik doğrulama yönergelerini takip ederek ve istenen evrakları sisteme yükleyerek onay veriyorsunuz ve kimlik onayını beklemeye başlıyorsunuz.

Onay bildirisi geldikten sonra  Ana sayfayı ziyaret edip Ana ekrandaki ‘’TRYB AL’’ seçeneğini tıklayın ve karşınıza çıkan 4 boşluğa ‘’TİK’’ koyarak en alt kısımdan kabul edin. Karşınıza gelen sayfada ‘’SOLANO’’adresini seçiyoruz ve alttaki ‘’TRYB ADRESİ’’için MEXC,FTX,BİTGET  platforlarından birisini kullanıyor olmanız gerekmektedir. Kullandığınız bu borsalardan yatırma kısmına gelerek ‘’USDT ‘’ve ardından ‘’TRYB’’ yani Bilira tokeni seçtikten sonra yan kısımda ağ olarak tekrar ‘’SOLANO’’ ağını seçiyorsunuz ve karşımıza gelen adresi biraz önceki Bilira sayfasındaki  ‘’TRYB’’adres kısmına kopyalayıp yapıştırıyorsunuz.

Yapacağınız yatırım işlemini yine MEXC,FTX,BİTGET  platformlarından gerçekleştirirken kazandığınız ödülleri de adresini kopyaladığınız  MEXC,FTX,BİTGET  platformlardan alabileceksiniz. Devam et dediğinizde karşınıza ‘’BANKA’’ seçenekleri çıkacak ve siz kullandığınız bankayı buradan işaretleyebilirsiniz.

Bankayı seçtikten sonra yatırma kısmına yatırım için gerekli olan miktar  250 TL yazın ve açılan sayfadan istemiyorum butonunu tıklayın ve açılan sayfada kontrolleri gerçekleştirin herşey yolundaysa onay kısmını tıklayabilirsiniz.

Dikkat ! Açılan sayfada yukarıda 6 haneli  talep numarası bulunmakta sizler para gönderirken açıklama kısmına bu 6 haneli numarayı yazacaksınız ve bu sayede sistem parayı sizin gönderdiğinizi anlamış olacak.

Alttaki İBAN numarasına üzerindeki Alıcı bilgileri de doğru şekilde girilerek para gönderim işini gerçekleştirebilirsiniz. Yatırdığımız para adresini verdiğimiz borsanın cüzdan kısmına düştükten sonra artık ödül almaya hak kazanmış oluyoruz.

Kayıt linki : https://www.bilira.co/

Haber Kaynağı bitcoinairdrop.net

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BİLİRA İLE ÇEKİLEBİLİR 150 TL KAZANMA FIRSATI › Bitcoin & Airdrop – 2022-06-22 14:09:24
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!