Bitcoin ve SHIB: Haftaya Bu Seviyeler Bekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 20.000 doların hemen altında konsolide olmaya devam ediyor. Bu esnada Shiba Inu (SHIB), dokuzuncu haftalık kırmızı mumu kapatmak üzere. Önümüzdeki haftanın kritik seviyelerini belirmek üzere, FXStreet analistlerinden Philip L’nin teknik yorumlarına göz atalım.

SHIB fiyatı dönüm noktasına yaklaşıyor

Shiba Inu (SHIB) fiyatı henüz geri dönüş noktasına yakın değil. Art arda sekizinci haftalık kırmızı mum yolda, ancak boğalar bunu engellemek için yoğun çaba gösteriyor. Bunanla birlikte, enflasyon sorunları, piyasanın toplam değeri 1 trilyon doların altına düştüğü için kripto paralar için büyük bir dert.

Bu esnada SHIB fiyatı, 0,000002000 dolara, hatta 0,00003000 dolara doğru ilerlemek için nakit yakıtı tüketiyor. Ancak SHIB fiyatının hala 0.00000507 dolara düşme riski var. Bu seviye, boğaların bir geri dönüş başlatması için önemli bir bölge. Boğalar bu noktada düşüş trendini durdurmak için fırsat bulacak. Arından momentuma ve doların gücü gibi diğer faktörlere bağlı olarak 0,00001500 dolara, hatta 0,000001708 dolara doğru bir toparlanma görebilecek bir sıçrama yaratabilir. Bu görüşün sahibi analist Philip L., bazı boğa tuzaklarını da açığa çıkarıyor.

Boğaların %40 düşüş beklediği bu ‘strateji’ ile, düşüşün dayanılamayacak kadar fazla olma riski ortaya çıkıyor. Yani boğaların tekrar sahne almak için bu seviyeyi beklemesi gerekecek. Ancak, hedge fonu 3AC iflasın eşiğinde olduğu için, bu seviyenin ihlal edilme riski var. Bu durumda, fiyat hareketiyle yapılan sağlam bir düzeltme, SHIB fiyatını neredeyse sıfıra çekmekle tehdit ediyor. Bir meme token olarak bu ayı piyasası SHIB için daha çetin geçecek. Tıpkı Solana ve Avalanche gibi projelerin ilk 10’a ulaştığı gibi, Shiba’nın da rafa kaldırılma riski göz ardı edilmemeli.

Bitcoin’in 20.000 doların altına düşmesi neden iyi olur?

Piyasanın belkemiği Bitcoin’dir. Lider kripto para birimi hafta boyunca tüm çabalara rağmen 20.000 doları kırdı. Bu hafta başka bir çift haneli kayıp riskiyle karşı karşıya. Trader ve yatırımcıların BTC fiyatının daha fazla düşemeyeceğini düşündükleri ve hafta sonuna doğru hisse senetlerinin yükselmesiyle, kripto yatırımcıları bir geri dönüşün vaktinin geldiğini düşündü. Ancak 18 bin küsürü fiyat durumun böyle olmadığını kanıtlıyor. Risk, erken dönem alıcıların alım satımları kaybetmeye takılıp kalması. Böylece pozisyonlarını zarara rağmen terk edebilirler. Bu da kaçılmaz olarak 20.000 dolar altındaki düşüşü derinleştiriyor.

SHIB: Haftaya Bu Seviyeler Bekleniyor

Bitcoin fiyatı şimdi 19.000 doların altında 2021 ve 2022 için yeni dipleri kaydediyor. Çöküşe karşı güvenli bir sistem olarak 16.020 dolar önemli bir teknik seviye. Bu bölge, Bitcoin’in nihayet dönüm noktasına ulaştığı yer olarak görülmektedir. Analiste göre 16.000 dolar civarında daha düşük bir seviyeye ulaşıldığında V şeklinde toparlanma ihtimali oldukça düşük. Analist bunun yerine L veya W yapıları bekliyor. Çünkü şu anda kripto para birimlerini baskılayan katalizörün bir gecede değişme ihtimali yok. Daha çok kademeli olarak yükseliş gerekiyor.

Manşetler bu hafta belirleyici olacak. Bu hafta, Ukrayna’daki saldırganlık biraz arka plana düştüğü için Rusya’nın barış görüşmelerine hazır olduğunu söyleyen birkaç manşet daha çıktı. Buna göre Rusya’nın ilhak için eklemek istediği eyaletleri güvence altına aldığı görülüyor. Çığır açan bir manşet, yatırımcıların enflasyondan kaynaklanan rüzgarları çabucak unuttuğunu ve yalnızca manşet analizine dayalı olarak algoritmalar zaten büyük miktarda satın alma siparişini tetikleyeceğinden, yalnızca kripto para birimleri ve hisse senetlerindeki rallilere odaklandığını görecektir. BTC fiyatı zemin aramayacak, ancak 26.868 doların üzerinde bir kırılma görecek. Sadece bir veya iki işlem gününde 30.000 dolardan birkaç santim uzakta olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin ve SHIB: Haftaya Bu Seviyeler Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!