Bitcoin Erirken Trader ve Balinalar Bu Altcoin’e Koştu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası Bitcoin önderliğinde sert düşüş yaşıyor. Bu ortamda balina izleme platformu Whalestats, Ethereum balinaların son hareketlerini paylaştı. Whalestats’a göre, Shiba Inu, kripto piyasaları çökerken Ethereum balinalarının en fazla tercih ettiği altcoin projeleri arasında.

Bitcoin düşerken SHIB, balina cüzdanlarında ilk sıralarda

Yeni veriler, en büyük Ethereum balinalarının, Bitcoin erirken, Shiba Inu (SHIB) biriktirdiğini gösteriyor. Balina cüzdanlarda ortalama 3,6 milyon doların üzerinde bir değerde meme coin’i SHIB bulunuyor. Son piyasa çöküşünde maalesef Shiba Inu fiyatına bir sıfır ekledi. Yazının yazıldığı sıralarda SHIB, günlük bazda %3,91 kayıpla 0,000008072 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte popüler meme coin’i 8 ay önce gördüğü ATH seviyesinden %90 düşmüş durumda.

Balina izleme platformunun en son verileri, borsa dışı en zengin 100 Ethereum adresinin yatırım davranışını ortaya koyuyor. Whalestats, ortalama Shiba Inu holdinglerinin 3.678.367 dolar değerinde 463.5 milyar SHIB tokeni olduğunu gösteriyor. Ayrıca, SHIB’i ETH’nin kendisi ve bir çift stablecoin dışında Ethereum balinaları arasında en büyük altcoin holdingi haline getirdiğini gösteriyor.

Bitcoin

Balinalar ayrıca bu altcoin projelerini biriktiriyor

İlk sırada ilse doğal olarak lider altcoin Ethereum (ETH) var. Onun ardından ABD dolarına sabitlenmiş satbelcoin’ler USD Coin (USDC) ve Tether (USDT) geliyor. Balina cüzdanları ayrıca, popüler FTX kripto para borsasının yerel tokeni olan FTX Token’a (FTT) da meraklı. Balinalar ortalama 3.241.466 dolara eşdeğer 140.652 tokenlik FTX tutuyor. Balina ilgisine rağmen FTT piyasayla beraber düşüş yolunda ilerliyor. Altcoin, basın zamanında, günlük bazda %4,12 düşüşle 23,42 dolara geriledi.

En zengin 100 ETH cüzdanı arasında popüler olan bir diğer kripto varlığı ise Bitpanda Ecosystem Token (BEST). Yatırımcı grubu ortalama 1.744.057 dolar değerinde token tutuyor. Bu nedenle altcoin, balinaların listesinde altıncı sırada yer alıyor. Piyasa düşerken BEST, farklı davranıyor ve yükseliyor. Yazının yazıldığı sıralarda altcoin, %4,84 artışla 0,3991 dolardan el değiştiriyor.

Sırada, kripto para varlık yönetimi platformu SwissBorg için yerel token olan CHSB var. Ortalama olarak balinalar, toplam 1.103.966 dolar değerinde 6 milyondan fazla token tutuyor. CHSB’nin piyasa performansı da negatif. Altcoin, %2,59 kayıpla 0,1788 dolarda duruyor.

Whalestats ayrıca zengin Ethereum yatırımcılarının 1,1 milyon dolar karşılığında kripto borsası MXC’yi biriktiriyor. Arada ise son günlerin çok konuşulan altcoin projesi Lido Staked ETH (stETH) var. Artık, stETH’yi Kriptokoin.com haberlerinden yakından tanıyorsunuz. İlk 10’daki son proje ise Decentraland (MANA). Balinalar 818.039 dolara eşdeğer 1.039.782 MANA tokenini cüzdanlarında tutuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Erirken Trader ve Balinalar Bu Altcoin’e Koştu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!