Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (12 Haziran)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz haftaya 29.900 dolar seviyelerinde başlayan bitcoin, bu hafta kapanışında bu seviyesinin altında kalması durumunda haftayı kırmızı kapatacak. Hafta boyunca 29.900 ve 28.600 seviyeleri arasında gidip gelen bitcoin yazım esnasında 28.685 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Bitcoin herhangi bir toparlanma sürecine girmiş gibi görünmese dahi Binance Futures verilerine göre vadeli işlem yapan bazı traderlar, bu düşüş yönlü marketten karlı çıktı.

Haftanın oran bakımından (ROI) en çok kazananları 

GardenTurkeyMean adlı bir yatırımcının cüzdanında hafta boyu %615.054  oranında değişim kaydedildi. Binance’den alınan veriye göre trader bu hafta 624.773 dolar kazanç elde etti.

2.sırada ise haftalık %33.193  kazanç oranı ile Robin大魔王 yer alıyor. Binance’den alınan veriye göre trader bu hafta 33.193 dolar kazanç elde etti.

3. sırada yer alan cryptokid’in cüzdanı, geçen haftaya kıyasla %26.016 oranında artıda. Binance’den alınan veriye göre trader bu hafta 418.402 dolar kazanç elde etti.

5. sırada yer alan SoccerBeginTell bu hafta %21.343’lük büyüme gösterirken bu süreçte 22.000 dolar kazanç elde etti.

Haftanın gelir-gider miktarına göre en çok kazananları

CentimeterMatterGlad adlı bir yatırımcı hafta boyunca toplamda 62 bmilyon dolar kazanarak bu haftanın en çok kazananı oldu.

2. sırada ise hafta boyu 7 milyon dolar kazançla ChopsticksMaskClassmate adlı yatırımcı yer aldı. ChopsticksMaskClassmate’ın, yazım esnasında son 12 ayda toplamda 26 milyon dolar artıda olduğu görünüyor.

3. sırada ise hafta boyu 6.31 milyon dolar kazançla BathroomTerribleWinter adlı yatırımcı yer alıyor. Yatırımcı Binance’e yatırım yapmaya başladığından beri toplamda 200 milyon dolar kar elde etmiş.

4. sırada hafta boyunca cüzdanını %17 oranında büyüterek 4.35 milyon dolar gelir elde eden CheerDangerousDark bulunuyor.

Bu listenin sonuncusu olan, AprilBridgeAirport %10’luk getiriyle hafta boyunca 3.48 milyon dolar gelir elde etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu Hafta En Çok Kazanan 5 Yatırımcı (12 Haziran)
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!