Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin 30.000 doları ele geçiremediği için kripto piyasa değeri son üç gün içinde 100 milyar doların buharlaştığını gördü.

Bitcoin’in 30.000 doların üzerindeki ilişkisi, varlık oldukça şiddetli bir şekilde bu seviyenin altına düştüğü ve hatta 29.000 dolara düştüğü için bir kez daha uzun sürmedi. Altcoinler daha iyi durumda değil, Ethereum 1.800 doların altına düşerken Solana ve Tron önemli günlük kayıplara uğradı.

Bitcoin 30 Bin doların altına geri döndü

Bitcoin’in her hafta kırmızı bir mumla sona erdiği ve böylece negatif çizgisini sürdürdüğü şiddetli Mayıs’tan sonra , manzara Haziran başında 30.000 doların üzerine çıktığında daha olumlu görünüyordu.

Aslında, BTC, topluluğa en kötünün bitmiş olabileceğine dair beklentiler veren 32.400 $ ile birkaç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Bununla birlikte, ağırlıklı olarak düşüş eğilimi gösteren piyasa hissi oldukça hızlı bir şekilde geri döndü ve kripto para birimi saatler içinde 3.000 doların üzerinde bir düşüşle 29.000 doların biraz üzerine düştü.

Bitcoin dün bir kez daha 30.000 dolardan elini denedi ve ilk başta başarılı bir girişim gibi görünse de kısa süre sonra durum değişti. Bu ret, BTC’yi güneyde 29.200 $ ile tanıdık bir seviyeye getirdi.

Şu an itibariyle, varlık bir miktar zemin kazandı ve 30.000 dolara yakın duruyor. Bununla birlikte, gün içinde %2 düştü ve piyasa değeri 565 milyar dolara geriledi. Altcoinler üzerindeki hakimiyeti ise hafifçe artarak %46,3’e yükseldi.

Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti! 3

Alternatif paralar, tüm grafiklerde kırmızı göründüğü için son 24 saatin tadını çıkarmadı. Ethereum, günlük %2,5 düşüşle bu olumsuz eğilime öncülük ediyor. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto 1.800 doların altına düştü.

Binance Coin, benzer bir düşüşün ardından 300 doları sürdürmek için mücadele ediyor. Cardano, Ripple, Dogecoin, Polkadot, Avalanche ve Shiba Inu da kırmızı renkte.

Ancak Solana ve Tron, en önemli günlük düşüşleri yaşadı. SOL, en son ağ sorunlarının ortasında %8 daha değer kaybetti ve şu anda 40 doların oldukça altında. TRX ise %6 düşüşle 0,08$’a geriledi.

Benzer durumdaki diğer düşük ve orta büyüklükteki alt grupların çoğuyla birlikte, genel kripto piyasası değeri 1,220 trilyon dolara düştü. Bu, metriğin yalnızca son üç gün içinde kabaca 100 milyar dolar kaybettiği anlamına geliyor.

Bitcoin Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti! 4

Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti!
3 Haziran Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
Bitcoin 30 Bin Dolar Civarında Mücadele Ediyor Ama Dip Yakınlaşıyor mu?
Monero (XMR), Bu Koşullar Karşılanırsa 200$’ı Geçen %10’luk Bir Kazanç Sağlayabilir!
Solana (SOL) Ağı Yine Bir Kesintiyle Karşı Karşıya!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 30 Bin Doların Altına Düşerken 3 Gün İçinde 100 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!