BTC Madencilik Şirketi The9, Kırgızistan’da Veri Merkezi Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nasdaq’ta listelenen Bitcoin madencilik şirketlerinden biri de The9. The9, son yaptığı açıklamayla, Kırgızistan’da bir veri merkezi satın aldığını açıkladı. Bu merkez, 7.500 adet Bitmain Antminer S19j bitcoin madencilik teçhizatı ile donatılacak.

The9, Kırgızistan’daki Veri Merkezi için Ne Planlıyor?

The9, kısa süre önce bir basın açıklaması yaptı. Bu açıklamada yer alan bilgiye göre, Kırgızistan’da bir veri merkezi The9’un tamamına sahip olduğu yan kuruluşu NBTC Limited ve Kırgızistan firması SolarCoin LLC. tarafından satın alındı.

Söz konusu veri merkezi 31.5 megawatt (MW) tarafından desteklenecek ve 675 petahash/saniye bilgi işlem gücüne katkıda bulunacak.

İlginizi çekebilir: Bitcoin ve S&P 500 Korelasyonu, Yeni Zirveye Ulaştı

Bu arada planların temmuz ayıa kadar tamamlanması ve elektriğin kilovat saat başına 0,05 dolara mal olması bekleniyor.

Yapılan anlaşmaya göre The9, 31,5 MW’lık trafoların sahipliğini elde edecek. Ek olarak destekleyici alçak gerilim ekipmanı, tesisi, ağ ekipmanı ve tesisin yüksek gerilim ekipmanını ve arazisini de kullanma hakkına sahip olacak.

Hisse bazında bakacak olursak, son 6 ayda, birçok kripto madenciliği şirketi gibi The9’un da hisselerinde bir düşüş görüldü. Nasdaq’ta işlem gören NCTY hisseleri, değerinin yaklaşık yüzde 90’ını kaybetti. 11 Kasım’da 11,55 dolar olan hisseler, Salı günü piyasa kapanışını 1,48 dolardan yaptı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
BTC Madencilik Şirketi The9, Kırgızistan’da Veri Merkezi Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!