Ethereum Balinası Cüzdanını Boşalttı: 38 Günde 2,8 Milyon Dolar Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir kripto para yatırımcısı olan myparagon.eth, elindeki son 4.802 Ethereum’u (ETH) yaklaşık 12,56 milyon dolar karşılığında satarak 38 gün içinde 2,8 milyon dolar kar elde etti.

On-chain ve analiz firması Lookonchain’in paylaştığı verilere göre yatırımcı, 7 ve 9 Eylül tarihlerinde 9.050 ETH’yi ortalama 2.293 dolar seviyesinden 20,75 milyon dolara satın almıştı.

myparagon.eth, Eylül ve Ekim aylarında kademeli olarak satış yaparak, elindeki tüm ETH’yi 30 Eylül, 2 Ekim ve 15 Ekim tarihlerinde ortalama 2.598 dolar fiyatla sattı. Bu satışlardan elde ettiği toplam kazanç ise yaklaşık 2,8 milyon dolar oldu.

Bu tür büyük işlemler, kripto para piyasalarındaki fiyat hareketlerinde belirleyici olabilir. Yatırımcıların, piyasanın dalgalı yapısından faydalanarak doğru zamanda alım ve satım yapmaları, önemli kârlar elde etmelerini sağlıyor. myparagon.eth’in stratejik hamlesi, kısa vadeli yatırımların kripto dünyasında büyük getiri sağlayabileceğinin bir örneği olarak öne çıkıyor.

Bununla birlikte yatırımcının satışı, ETH fiyatında bir düşüş beklediği anlamına da gelebilir. CoinGecko verilerine göreyse ETH, dün akşamdan itibaren Bitcoin (BTC) ile birlikte değer kazanmaya başladı ve günlük bazda yüzde 3,1’lik yükselişle 2.600 doları geçti. Ethereum, kendi fiyat rekorunu Kasım 2021’de 4.878 dolara ulaşarak kırmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Balinası Cüzdanını Boşalttı: 38 Günde 2,8 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!