Tanesi 7 Dolardan Ethereum Almıştı: Eski Balina Coinlerini Satmaya Başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CoinGecko verilerine göre Ethereum (ETH), hafta boyunca yüzde 5’ten fazla değer kazanarak 2.600 doların üstüne çıktı. Uzun vadeli ETH yatırımcıları, bu yükselişi fırsat bilerek satış yapmaya başladı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain’e göre uzun süredir sessiz kalan bir Ethereum balinası, bu hafta 12.979 Ethereum’u 34,3 milyon dolara satarak tekrar harekete geçti. Bu satış, Ethereum’un yaklaşık yüzde 6 değer kazanmasıyla gerçekleşti.

Bu balina, 2016 yılında ShapeShift ve Poloniex borsalarından 21.632 ETH’yi tanesi 7 dolardan olacak şekilde çekmişti. Mayıs ayından bu yana toplamda 15.879 ETH satan yatırımcı, satışlardan ortalama 2.739 dolar fiyatla 43,5 milyon dolar elde etti.

ETH sayesinde 141 kat getiri elde etti

Balina, Mayıs ayından bu yana aktif olarak satış yaparak karını artırmaya devam ediyor. Son işlemle birlikte, elinde hala 5.760 ETH (yaklaşık 15,5 milyon dolar) bulunuyor. Toplamda 58,84 milyon dolar kâr eden bu balina, yatırımı ile 141 kat kazanç sağladı. Son satış ise bugün sabaha karşı saatlerde gerçekleşti.

Ethereum balinasının bu hareketleri, piyasa katılımcıları tarafından yakından takip ediliyor ve varlık fiyatı üzerinde potansiyel bir etki yaratması bekleniyor.

Tanesi 7 Dolardan Ethereum Almıştı: Eski Balina Coinlerini Satmaya Başladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Tanesi 7 Dolardan Ethereum Almıştı: Eski Balina Coinlerini Satmaya Başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!