Analist Yıl Sonu Altcoin Rallisi İçin Tarih Verdi: ETH ve SOL Detayına Dikkat!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler analist Altcoin Sherpa, yıl sonunda kripto piyasasında büyük bir yükseliş beklediğini açıkladı.

Popüler analist Altcoin Sherpa, kripto piyasaları için yıl sonu ve belki de gelecek yılın başında bir “tam gaz” rallisi beklediğini belirterek Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) ile ilgili tahminlerini güncelledi.

Altcoin Sherpa, sosyal medya platformu X’te 222,400 takipçisine yaptığı açıklamada, yıl sonuna doğru kripto piyasasında güçlü bir hareketlenme öngördüğünü ve bu sürecin Aralık ayında veya belki de gelecek yılın başlarında gerçekleşmesini beklediğini ifade etti:

Kişisel olarak, 4. çeyrek sonuna doğru iyimserim, ancak bu zamana kadar kesin bir tahminim yok. Eylül/Ekim’de bazı dalgalanmalar ve Kasım ayında sahte çıkışlar bekliyorum. Ama Aralık/Ocak 2024’te tam gaz bir hareket bekliyorum.

Ethereum hakkında ise analist, Ethereum için şu anda herhangi bir acil boğa sinyali görmediğini belirtti. Ancak, fiyatın son dönemde yüksek hacimli bir bölgeye doğru düzeldiğini ve Ethereum’un güçlü bir destek noktasında olduğunu vurguladı.

“Ethereum’un grafiklerinde görebildiğim tek iyi şey, fiyatın 2.200-2.400 dolar seviyelerinde yüksek hacimli bir noktaya ulaşmak üzere olması. Diğer her şey hakkında pek bir umut görmüyorum” şeklinde yorumda bulundu.

Yazı itibarıyla, Ethereum’un fiyatı 2.438 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Altcoin Sherpa, Ethereum’un en büyük rakibi olan Solana’ya da dikkat çekti. Analiste göre, Solana’nın 125 dolar seviyesindeki desteği, birçok dokunuş sonrası tükenmiş görünüyor:

Solana 125 civarında iyi bir alan gibi görünüyor, ancak bu destek bölgesi yıpranmış durumda; daha düşük seviyeler için 110 veya daha aşağısını beklemek daha iyi olabilir. Bu tür grafiklerde, alım yapmak için geç kalmak erken olmaktan iyidir, yani düşüşte almak yerine yukarı yönde almayı tercih ederim.

Analist Yıl Sonu Altcoin Rallisi İçin Tarih Verdi: ETH ve SOL Detayına Dikkat! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Yıl Sonu Altcoin Rallisi İçin Tarih Verdi: ETH ve SOL Detayına Dikkat!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!