Ethereum’u 2 Seferdir Dipte Satan Balina Yine Yaptı: Ters İndikatör Çalışacak Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha önce Ethereum’u (ETH) 2 kere üst üste dip seviyede satan balina yine harekete geçti.

Ethereum dahil olmak üzere kripto para piyasası 27 Ağustos günü önemli bir düşüş yaşadı. Bu düşüşler esnasında birçok balina ve küçük yatırımcı panik satışına yöneldi.

Daha önce 2 kez Ethereum’u dipte satmayı başaran bir yatırımcı ise bu satış dalgasına katıldı ve milyonlarca dolarlık varlığı hareket ettirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bu balina 27 Ağustos günü kripto para borsası Binance’e 7.500 ETH transfer etti.

Aynı yatırımcı geçtiğimiz ay 47,3 milyon dolar değerinde 19.667 ETH sattı. Her seferinde dip seviyeye yakın satış yapmayı başardı.

Fakat aynı yatırımcı, daha önce Ethereum özelindeki MEV botları sayesinde milyonlarca dolarlık kazanç sağlayarak farklı bir alanda önemli bir başarı sergilemişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde % yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında dolardan işlem görüyor.

Ethereum’u 2 Seferdir Dipte Satan Balina Yine Yaptı: Ters İndikatör Çalışacak Mı? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum’u 2 Seferdir Dipte Satan Balina Yine Yaptı: Ters İndikatör Çalışacak Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!