Bitcoin Ethereum’a Karşı 40 Ayın Zirvesinde: Altcoinler Geri Dönebilecek Mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu CryptoQuant, güncel kripto para raporuyla dikkat çekti.

CryptoQuant 21 Ağustos tarihinde paylaştığı X gönderisinde, Bitcoin ve kripto para piyasasını analiz etti. Analistler tarafından sunulan rapora göre Bitcoin’in piyasa hakimiyeti, %78,5 seviyesine ulaşarak son 40 ayın zirvesine çıktı.

Bu artış, yatırımcılar arasında Bitcoin’e olan talebin giderek güçlendiğini ve Ethereum’un henüz aynı çekiciliğe ulaşamadığını gösterdi:

Aşağıdaki grafikte, Bitcoin’in hakimiyetinin Ethereum’un piyasa değerine göre nasıl genişlediğini görebilirsiniz, şu anda %78,5 hakimiyetle 40 aylık zirveye ulaşmış durumda. Bu, yatırımcılar arasında Bitcoin’e olan talebin daha güçlü olduğunu gösterirken, Ethereum’un henüz bunu başaramadı.

2022’nin sonlarına doğru, Bitcoin ETF’si etrafında artan spekülasyonlar, bu hakimiyetin yükselmesine neden oldu. ETF onayının ardından piyasaya önemli miktarda giriş yaşandı.

Ancak, Ethereum ETF’i ile ilgili spekülasyonlar bu eğilimi değiştirmekte başarısız oldu ve ETH ETF’sine olan sınırlı talep, bu durumun en açık göstergesi oldu, diye vurguladı.

Geçmişte, ICO balonu ve 2021‘deki boğa zirvesi gibi büyük olaylar, bu tür eğilimleri şekillendirdi. Ethereum’un bu yörüngeyi değiştirebilmesi için benzer derecede önemli bir olayın gerekli olduğu aktarıldı.

Bitcoin Ethereum’a Karşı 40 Ayın Zirvesinde: Altcoinler Geri Dönebilecek Mi? isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Ethereum’a Karşı 40 Ayın Zirvesinde: Altcoinler Geri Dönebilecek Mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!