Ethereum Yatırımcısının Karları Eriyor: 9 Ayın Dibi Görüldü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kardaki Ethereum (ETH) miktarı 2024 yılının en düşük seviyesine geriledi.

Geçtiğimiz hafta, Ethereum arzının karda olan yüzdesinin yedi günlük hareketli ortalaması %85,66’ya ulaşmıştı. Yani piyasadaki tüm Ethereumların %85,66’sı kardaydı.

Ethereum fiyatı yıl başından bu yana %15 daha yüksek olmasına rağmen, karda olan arzın yüzdesi Kasım 2023‘ten bu yana en düşük seviyesini gördü.

Bu oran, sadece üç hafta önce %94 seviyesindeyken, piyasada yaşanan genel satış dalgasıyla birlikte ETH fiyatının %30’dan fazla düşüş yaşadığı dönemde önemli bir gerileme kaydetti.

Ethereum’un mevcut fiyatı, yılın başına göre yaklaşık %15 daha yüksek olmasına rağmen, karda olan arzın yüzdesi %3 daha düşük seviyede. Bu durum, 2024 yılında edinilen Ethereum arzının büyük bir bölümünün, Ethereum 4.000 seviyesinin üzerine çıkamadığı ikinci çeyrekten itibaren alındığını işaret ediyor.

Ethereum’un  mevcut fiyatının, bu yılki alıcılarının büyük bir kısmının maliyet temelinin altında olduğunu vurguladı. Ancak, bu düşük seviyenin, 2024 yılı itibarıyla Ethereum sahiplerinin çoğunun net zararda olduğu anlamına gelmediğini unutmamak gerekiyor

Ayrıca, 2023 yılında çok daha düşük fiyatlardan Ethereum alanların rahat bir şekilde karda olduklarını ekledi. Bununla birlikte, 2024 zirvelerine yakın bir zamanda Ethereum alımı yapan son alıcıların, yatırımlarında zararda olabileceğine dikkat çekti.

Ethereum Yatırımcısının Karları Eriyor: 9 Ayın Dibi Görüldü! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Yatırımcısının Karları Eriyor: 9 Ayın Dibi Görüldü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!