Hong Konglu Şirket Binance’ye Ethereum Yatırdı: Fiyatta Düşüş mü Bekliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum fiyatının son dönemlerde yaşadığı dalgalanma yüzünden yatırımcılar, gözlerini ETH’ye çevirmiş durumda. Özellikle Metalpha tarafından yapılan işlem ise dikkat çekti.

Dijital varlık yönetim şirketi Metalpha, blockchain verilerine göre Binance borsasına yaklaşık 26 milyon dolar değerinde olan 10.000 ETH yatırdı. Bunun gibi büyük ölçekli işlemler, Ethereum fiyatını etkileyebilir.

Metalpha’nın cüzdanında hala 102 milyon dolarlık 33.207 wstETH ve 80 milyon dolarlık 30.675 stETH bulunuyor.

Metalpha’nın bu hamlesi, büyük yatırımcılar arasında Ethereum’a yönelik mevcut piyasa hissiyatını yansıtabilecek önemli bir veri olarak görülüyor.

Büyük ölçekli yatırımcılar, merkezi kripto para borsalarına coin yatırdığı zaman çoğu zaman bunun satış amacıyla yapıldığı varsayılır. Dolayısıyla Metalpha tarafından yapılan işlem, Ethereum piyasalarında bir satış baskısı oluşmasına yol açabilir.

Piyasada satış baskısı oluşabilir

Bu işleme rağmen Ethereum fiyatı, son saatlerde kayda değer bir hareket göstermedi ve 2.600 dolar seviyesinde konsolide olmaya devam ediyor. Bununla birlikte Ethereum fiyatı, Ağustos başlarında gördüğü 2.200 dolarlık düşük seviyeden toparlanma belirtileri gösteriyor.

Ancak genel zaman diliminde bakıldığında ETH’nin 2024’ün başlarında sergilediği ivmeyi kaybettiği görülüyor. CoinGecko verilerine göre, Ethereum fiyatı son bir ayda yüzde 25’e yakın bir düşüş yaşamış durumda.

Metalpha’nın ETH’lerini Binance’e göndermesinin ardında yatan sebep bilinmemekle birlikte bu gibi işlemlerin genelde satış amaçlı yapıldığı biliniyor. Yatırımcılar, bunun doğurabileceği etkileri yakından takip ediyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Hong Konglu Şirket Binance’ye Ethereum Yatırdı: Fiyatta Düşüş mü Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!