Kripto para piyasası bekleneni vermiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD gündeminin sıkıştırdığı kripto para piyasası, beklentilere rağmen bir türlü potansiyel yükselişini gerçekleştiremedi. Kripto endüstrisi sonraki hareketi bekliyor.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte neredeyse hiçbir hareketlilik göstermedi. BTC, önceki günden bu yana yaklaşık yüzde 1’lik yükseliş gerçekleştirdi.

ABD başkan adayı Donald Trump’ın 90 milyona yakın X hesabı tekrar açıldı. Trump, Elon Musk ile X üzerinden bir spaces açtı. Beklentiler bu spaces’te kripto paralara ve Bitcoin’e değinileceği yönündeydi. BTC, gece saatlerine doğru 60 bin dolara yaklaşsa da bu bölgeyi aşamadı.

Spaces’te kripto hakkında konuşulmadı. BTC, tekrar 59.000 dolara geri çekildi.

Kripto para piyasasında bekleyiş sürüyor

Kripto para piyasası, Donald Trump ve Elon Musk’ın spaces etkinliğinden faydalanamadı. Yükseliş beklentilerinin ortasında, sonraki gelişmeler bekleniyor.

İlginizi çekebilir: Göstergeler Bitcoin için 74 bin doları işaret ediyor

Bugün ABD üretici fiyat endeksi (ÜFE) verileri açıklanacak. ABD üretici enflasyonu, kripto adına takip edilmesi gereken önemli verilerden birisi olarak öne çıkıyor. Tahminler, BTC’nin öğleden sonra hareketlilik kazanacağı yönünde.

ÜFE verilerinin açıklanmasıyla birlikte BTC’de yüzde 2’ye yakın bir hareket görülebilir. ÜFE’nin beklentilerin altında gelmesi halinde bu hareket yükseliş yönlü olabilir.

ÜFE, 14 Ağustos’ta açıklanacak tüketici fiyat endeksi (TÜFE) hakkında ipucu verecek.

BTC, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde ABD ekonomisine yönelik veriler eşliğinde hareket edecek. BTC’nin önünde 60 bin dolar ve 62 bin dolar potansiyel direnç noktaları olarak yer alıyor.

Lider kripto para birimi, negatif atmosferde 57 bin 500 doları destek noktası olarak kullanacak. Bu desteğin kırılması halinde fiyat 55 bin dolara kadar gerileyebilir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kripto para piyasası bekleneni vermiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!