Bitcoin’i geride bıraktı: Ether ürünlerine talep artıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto varlık yatırım ürünleri geçtiğimiz hafta 176 milyon dolar giriş gördü. CoinShares raporuna göre, yatırımcılar Bitcoin (BTC) yerine Ether (ETH) ürünlerine ilgi gösterdi.

5 Ağustos’ta gerçekleşen piyasa çöküşünün ardından kripto fonlarına para girişleri başladı. Kurumsal yatırımcılar, borsada işlem gören ETH ürünlerine daha fazla ilgi gösterdi. Ethereum fonları, bu ay 150 milyon dolar net giriş sağladı.

Varlık yöneticisi CoinShares, piyasa düzeltmesinden en çok Ether fonlarının faydalandığını ve geçen hafta toplam yatırımların yüzde 88’ini çektiğini öne sürdü.

Ether ile Bitcoin arasındaki savaşı kim kazanacak?

CoinShares, ETH fonlarının yılbaşından bugüne kadarki girişlerinin 2021’den bu yana en yüksek seviyeye yükseldiğini aktardı. Rapora göre, ETH fonları yılbaşından bu yana 862 milyon dolar net giriş sağladı.

CoinShares, ETH fonlarındaki yüksek para girişini, ABD’de işleme başlayan spot ETF’lere bağladı. Spot Ethereum ETF’ler 23 Temmuz’dan bu yana işlem görüyor.

İlginizi çekebilir: Spot ETF’lerde görünüm pozitif: Dönüş sinyali mi?

Cointelegraph, ABD merkezli spot ETH ETF’lerin lansmandan bu yana ilk haftalık net girişe tanıklık ettiğini bildirdi. Dokuz ETF, 5 Ağustosta başlayan haftada toplam 105 milyon dolarlık net para girişi sağladı.

Varlık yöneticisi CoinShares, Bitcoin ETP’lerinin hafta boyunca yalnızca 13 milyon dolarlık giriş sağladığını ve bugüne kadar 366 milyon dolarlık net para çıkışına tanıklık ettiğini açıkladı.

Kısa Bitcoin ETP’leri (kısa vadeli yatırım fonları), Mayıs 2023’ten bu yana toplam 16 milyon dolar ile en büyük para çıkışına imza attı. Bu durum, kısa vadeli yaklaşımın sona ermeye başladığını, potansiyel dönüşün yakında olduğunu gösterdi.

Kripto para piyasası 5 Ağustos’taki büyük düzeltmenin üstesinden geldi. Yüzde 20’ye varan toparlanma ile birlikte, altcoin’lerde yeniden yatırımcı ilgisi oluştu.

Kripto analistleri, spot Ethereum ETF’lerin yakın zamanda yüklü bir para girişi sağlayacağını ve Bitcoin’den daha çok konuşulacağını öne sürüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’i geride bıraktı: Ether ürünlerine talep artıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!