Dalgaların ortasında bir dev: Bitcoin madencisinden hamle

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan MARA (eski adıyla Marathon), daha fazla BTC satın almak için 250 milyon dolarlık tahvil satacak.

MARA, BTC’yi şirket için stratejik bir rezerv varlık haline getireceğini duyurmuştu. Şirket, stratejik rezerv planı kapsamında dönüştürülebilir kıdemli tahvil teklifini duyurdu. Söz konusu tahvilin 2031 yılında vadesi dolacak.

Tahvilin nitelikli kurumsal yatırımcılara sunulacağı açıklandı. İlk alıcılara, piyasa koşullarına bağlı olarak 37,5 milyon dolarlık tahvil satılacak.

Dev şirketten Bitcoin için fon planı

Bitcoin halving’i sonrası blok ödüllerinin yarıya indirilmesi madencileri köşeye sıkıştırmıştı. MARA, piyasa koşullarına rağmen büyümeye devam ediyor.

Bitcoin madencilik şirketi MARA, 12 Ağustos tarihinde yaptığı bir duyuruda, 250 milyon dolardan fazla tahvil satışını BTC satın almak için hazırladığını belirtti.

İlginizi çekebilir: Bitcoin metriklerinden dönüş sinyali

Şirketten yapılan açıklamada, “MARA, tahvillerin satışından elde edilen net geliri ek BTC satın almak ve işletme sermayesi, stratejik satın almalar, mevcut varlıkların genişletilmesi ve borç ve diğer ödenmemiş yükümlülüklerin geri ödenmesini içerebilecek genel kurumsal amaçlar için kullanmayı amaçlamaktadır.

Şirket, tahvillerden gelen fonu sadece BTC satın almak için kullanmayacak. MARA, Bitcoin halving’i sonrası oluşan sert koşulların üstesinden gelmek amacıyla nakit akışı sağlayacak. Bilindiği üzere halving sonrası blok ödülleri yarılandı ve madencilik şirketlerinin BTC geliri azaldı. Birçok madencilik şirketi, stok olarak tuttuğu BTC’leri satmaya başladı. Küçük çaplı madencilik şirketleri, ekipmanlarını azaltarak şartlara adapte olmaya çalıştı.

Madencilerin zorlu süreçlerden geçtiği son birkaç ayda MARA’nın ilerleyişi dikkat çekti. MARA, düzenli olarak yeni yatırımlarda bulunuyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dalgaların ortasında bir dev: Bitcoin madencisinden hamle
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!