Bitcoin metriklerinden dönüş sinyali – BTCHaber

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyat beklentileri, 60 bin doların altına gerçekleşen düşüşün yerel bir dip olduğunu ve boğa koşusunun yakında başlayacağını gösteriyor.

Önde gelen bir BTC fiyat metriği, büyüme için uygun şartların oluştuğuna işaret etti. Metriklere göre, BTC bu yıl üçüncü bir yerel dip bölgesinin sinyalini veriyor.

Zincir üstü analiz kuruluşu CryptoQuant’ın yaptığı araştırma, yükseliş hareketlerini gözlemledi. Araştırmaya göre, yakın zamanda BTC’de potansiyel bir boğa koşusu gerçekleşecek.

Bitcoin aşırı soğudu

Bitcoin grafiğinde ortaya çıkan hareketli ortalamalar, “ölüm kesişmesi” olarak adlandırılan bir senaryoyu oluşturdu. Bu senaryo, BTC’nin fiyatında bir bozulmaya ilişkin endişeleri yansıttı. Tahmin edilen oldu ve BTC haftaya düşüş yönlü başlangıç yaptı. Lider kripto para birimi 60.000 doların altına sarktı.

CryptoQuant katılımcısı Burakkesmeci, yayımladığı bir blog gönderisinde, BTC’nin kırmızı bölgenin üzerine çıkması durumunda kısa vadeli ısınmaya yol açacağını ve yerel bir tepe noktasının oluşacağını belirtti.

İlginizi çekebilir: Bitcoin gözünü Asya’ya çevirdi: Japonya baskısı devam edecek mi?

Analist, fiyatın yeşil bölge altına düşmesi halinde ise fiyatın aşırı derecede soğuyacağını ve yerel dip bölgesinin oluşacağını aktardı.

Burakkesmeci, 18 Ocak ve 12 Temmuz’da meydana gelen önceki iki dip sinyalinin, sırasıyla yüzde 78 ve yüzde 23’lük yükselişleri tetiklediğini ifade etti.

Analist, BTC’nin yeşil bölgede olduğunu ve yerel bir dip bölgede hareket ettirdiğini öne sürdü. Soğuyan BTC fiyatı, potansiyel alıcılara dönüş sinyali vermeye başladı.

Burakkesmeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Fiyat daha derine inebilir mi? Evet, ancak kısa vadeli trendin bu bölgede olumluya dönmesini bekleyebiliriz.” dedi.

BTC yatırımcıları ise 60 bin dolar desteğinin başarısız olduğunu ve BTC’nin 58.300 dolara kadar düşebileceğini öne sürdü. BTC, gün içinde 57.650 dolara kadar geri çekildi.

Lider kripto para birimi son 24 saatte 30 milyar dolar işlem hacmi elde etti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin metriklerinden dönüş sinyali – BTCHaber
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!