Bitcoin ETF’leri başınıza iş açacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yetkilisi ve kripto paralar konusunda şüpheci bir tutum sergileyen John Reed Stark, Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen servet yönetim şirketlerinden Morgan Stanley’in, tüm finansal danışmanlarına Bitcoin borsa yatırım fonları (ETF’ler) sunma izni verdikten sonra ciddi bir uyum denetimiyle karşılaşabileceği uyarısında bulundu.

Stark, 9 Ağustos’ta yaptığı bir açıklamada, “Morgan Stanley, 15.000 broker’ını Bitcoin hizmeti sunmaları için serbest bırakmakla, muhtemelen tarihteki en kapsamlı SEC ve FINRA soruşturmasına maruz kalacak,” ifadelerini kullandı.

“Bu durum, potansiyel ihlallerin tespit edilmesini adeta kolay bir av haline getirecek. Morgan Stanley’nin mevcut uyum direktörü kim olursa olsun, ona başarılar diliyorum,”

Stark, SEC ve Finans Endüstrisi Düzenleme Kurumu’nun (FINRA) uyum ve icra ekiplerinin, Morgan Stanley’nin bireysel müşterilerine Bitcoin satışıyla ilgili tüm belgelerine, e-postalarına, metin mesajlarına, sesli mesajlarına ve telefon görüşmelerine anında erişebileceğini belirtti.

İlginizi çekebilir: Ethereum adım adım 3 bin dolara: ETF’ler yükselişi baltalıyor mu?

Stark, Morgan Stanley’nin bu adımını “şirketin kendi sonunu hazırlaması” olarak tanımladı.

7 Ağustos’ta bir kaynak Morgan Stanley’nin 15.000 finansal danışmanına Bitcoin ETF’leri önermesi için yetki verdiğini iddia etmişti. Açıklama yapan kişi, CNBC’nin Morgan Stanley’in yatırımcılara BTC ETF’lerini tavsiye etmeye başlamayı planladığına dair haberi doğruladı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin ETF’leri başınıza iş açacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!