Bitcoin verileri boğa koşusunu işaret ediyor: İlgi başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin yeni adresleri ile ilgili son veriler, bireysel yatırımcıların yeniden ilgi duymaya başladığını ve düşüş eğiliminin sona erdiğini gösteriyor.

Kripto para piyasasının son birkaç aydır yaşadığı buhran sona ermek üzere. Alman hükümeti, Mt Gox, ABD ve küresel piyasalar kaynaklı düşüşlerin etkisi geçmeye başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geçtiğimiz gün 62.000 dolar bandına dayandı.

Kasım 2023’ten bu yana Bitcoin’deki günlük yeni adreslerin sayısı düşüş eğilimindeydi. IntoTheBlock, bu verinin bireysel yatırımcı tarafında daha az bir katılım olduğunu gösteren düşüş sinyali olarak yorumladı.

IntoTheBlock verilerine göre, düşüş sinyali sona ermek üzere.

Bireysel yatırımcılar yeniden Bitcoin için geliyor

Blokzincir veri platformu IntoTheBlock, Bitcoin’deki günlük yeni adres sayısında kayda değer artış eğiliminin başlamak üzere olduğunu ve bu durumun neticesinde bireysel yatırımcıların kripto piyasasına geri dönmeye başladığını öne sürdü.

İlginizi çekebilir: Haftanın en çok etkileşim alan kripto paraları

Yeni adres sayısındaki düşüş eğiliminin sona ermek üzere olduğunu belirten IntoTheBlock, “Ancak, son haftalarda yeni adres sayısının artış eğiliminde olmasıyla birlikte bu eğilim değişiyor gibi görünüyor.” yorumunda bulundu.

Glassnode verilerine göre, 2024’ün yeni adres sayısı 7 Haziran’da 203.536 ile en düşük seviyeye ulaştı. Ağustos ayının başından bu yana yeni Bitcoin adreslerinin sayısı 286.000 ile 337.000 arasında seyretti.

IntoTheBlock, bu değişimin potansiyel olarak daha dengeli bir piyasa koşullarına ve bir sonraki yükseliş dalgası için daha güçlü temellere işaret ettiğini belirtti.

BTC, bireysel yatırımcıların ilgi artışıyla paralel olarak yükseliş gerçekleştirdi. Lider kripto para birimi, son 24 saatte yüzde 5’in üzerinde artış gösterdi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin verileri boğa koşusunu işaret ediyor: İlgi başladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!