Bitcoin Erken Ralli Yaşadı, Tehlikeyi Beraberinde Getirdi: Düşüş Riski Artıyor Mu?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto para analisti Plan B’ye göre Bitcoin, halving öncesi erken bir boğa piyasasına girdi ancak bu yükselişe henüz tam olarak hazır değildi.

İddiali fiyat tahminleriyle dikkat çeken ve geliştirdiği Stock-to-Flow (S2F) Bitcoin modeliyle ünlenen PlanB, Twitter aracılığıyla paylaştığı gönderide Bitcoin piyasasının mevcut durumu hakkında bir değerlendirme yapıldığında, erken bir boğa piyasasına girildiği düşüncesinin ön plana çıktığını söyledi.

Normal şartlarda halving  dönemlerinin birikim aşamasında yaşandığını belirten analist, ancak 2024 halving’inin, boğa piyasası aşamasına denk geldiğini belirtti.

Bu durum, piyasada bir tür önden koşma (front-running) gerçekleştiğini, ancak piyasanın henüz yükselişe hazır olmadığını gösteriyor. Halving öncesi beklentilerin artmasıyla başlayan boğa koşusu, piyasayı beklenenden erken bir yükseliş sürecine soktu. Bu nedenle, piyasa katılımcılarının beklenen yükselişi henüz tam anlamıyla destekleyebilecek hazırlıkta olmadıkları görülüyor.

Popüler analiste göre piyasanın bu durumu, olası bir geri çekilme veya konsolidasyon sürecine işaret edebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Erken Ralli Yaşadı, Tehlikeyi Beraberinde Getirdi: Düşüş Riski Artıyor Mu?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!