Analist Solana Güzel Yerde Dedi, Bitcoin İçin 40 Bin Dolar Beklentisini Paylaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin Sherpa adıyla tanınan kripto para analisti, Bitcoin (BTC) ve Solana (SOL) için beklentisini paylaştı.

Analist Altcoin Sherpa, yakın tarihli paylaşımıyla dikkat çekti. Bitcoin’in bu ayın sonunda düşük olasılıkla bu fiyatlarda, yüksek olasılıkla 40 bin doların altına bir iğne atmış şekilde bulunacağını söyledi.

Fakat Bitcoin’in bu yılın sonuna doğru yukarı doğru devasa bir “Tanrı Mumu” yakacağını dile getirmekten çekinmedi:

Önümüzdeki birkaç ayın nasıl sonuçlanacağını düşünüyorum: BTC ya burada (olası değil) ya da 40.000 dolarda (büyük olasılıkla) bir dip buluyor. Bu, birkaç tane daha kötü fitil, birkaç tane daha tasfiye ve biraz daha fazla acı anlamına gelir. Fiyatlar bir ila dört ay arasında değişiyor. 4. çeyreğin sonları geliyor ve BTC’nin bir tanrı mumu var

Solana için daha pozitif

Analist, Solana’nın kritik bölgenin alt seviyesinde dolanmaya devam ettiğini ve 125-150 dolar bandının alım için iyi olabileceğini söyledi. Öte yandan önümüzdeki haftalarda 125 doların altına doğru yaşanabilecek bir düşüşe şaşırmayacağını kaydetti:

125-150 Solana biriktirmek için iyi bir yer olmaya devam ediyor. Hala bunun bu döngüdeki en iyi perakende zincirlerinden biri olacağına inanıyorum ve meme coin eyleminin çoğu hala orada güçlü bir tepki var ama yine de birkaç hafta içinde 125 veya daha düşük bir seviyeye ulaşma şansınızın olduğunu düşünüyorum.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Solana Güzel Yerde Dedi, Bitcoin İçin 40 Bin Dolar Beklentisini Paylaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!