Bitcoin’de 2 Veri Boğalara Umut Verdi: Asya’nın Sattığını ABD Alıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) opsiyon piyasasından iki veri, boğa yönlü düşünen yatırımcılara umut verebilir.

Kripto para piyasasının en büyük opsiyon borsası Deribit üzerindeki 2 gösterge yükseliş bekleyen yatırımcılara umut verdi. Amberdata tarafından izlenen verilere göre piyasadaki dalgalanmaya rağmen Bitcoin’in 180 günlük alım eğilimi 3’ün üzerinde düz bir çizgide kaldı ve bu da altı ay boyunca fiyatın güçlü durduğuna dair bir işaret olarak yorumlandı.

ABD’deki yavaşlamanın devam ettiğini ve halen daha resesyon ihtimalinin konuşulduğunu hatırlatan analistler, olası bir acil faiz indiriminin beklenmedik bir tepki yaratabileceğini de dile getirdi.

Konu hakkında açıklamada bulunan LondonCryptoClub’un kurucuları, önümüzdeki birkaç haftanın volatil olabileceğini fakat büyük resmin hala gayet pozitif göründüğünü kaydetti:

Bitcoin, bizim için eğrinin gerisinde kalan, faizleri düşürmeye ve likiditeyi artırmaya kararlı bir Fed senaryosunda en bariz yatırım gibi görünüyor. Önümüzdeki birkaç hafta volatil geçebilir ancak büyük resmi gözden kaçırmayın.

Kripto para düşüşünü satın alıyorlar

Kaiko tarafından aktarılan verilerde Coinbase, Gemini ve Kraken’deki spot verilerin olumlu seyrettiği belirlendi. Özellikle 1 Ağustos tarihinden bu yana gelen güçlü alım hareketlerinin yatırımcıların bu seviyeyi dip olarak görmesine yoruldu.

Anliz şirketi tarafından paylaşılan raporda şu ifadelere yer verildi:

İlginç bir şekilde, Binance ve OKX gibi offshore borsalar cuma gününden bu yana güçlü satışlar görürken, ABD platformundaki kümülatif hacim deltası (CVD) pozitif kaldı, bu da bazı tüccarların düşüşü satın aldığını gösteriyor.

Bitcoin’de 2 Veri Boğalara Umut Verdi: Asya’nın Sattığını ABD Alıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de 2 Veri Boğalara Umut Verdi: Asya’nın Sattığını ABD Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!