10 Trilyon Dolarlık BlackRock Ethereum İçin Yeni Planını Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock ve borsa Nasdaq, spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) için opsiyonları listelemeyi ve işlem görmeyi planlıyor.

Salı günü, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) sitesinde yayımlanan bir bildiride BlackRock ve Nasdaq, iShares Ethereum Trust (ETHA) üzerinde opsiyonların listelenmesi ve işlem görmesi için bir kural değişikliği önerdi.

Nasdaq ve BlackRock’tan büyük hamle

Dosyada, “Borsa, Trust üzerinde opsiyonlar sunmanın, yatırımcılara spot Ethereum’a maruz kalma imkanı sağlayan ek, nispeten düşük maliyetli bir yatırım aracı ve Ethereum ürünleri ve pozisyonlarıyla ilgili yatırım ihtiyaçlarını karşılayan bir hedge aracı sağlayarak fayda sağlayacağına inanıyor” ifadesi yer aldı.

Onay ve ticaret süreci

BlackRock’un ETF’si, Mayıs ayında diğer sekiz ETF ile birlikte onaylandı ve geçen ay işlem görmeye başladı.

Öneriye ilişkin yorumların 21 gün içinde sunulması gerekiyor. Bloomberg Intelligence analisti James Seyffart, X platformunda Salı günü yaptığı bir paylaşımda, SEC’in öneriyle ilgili nihai kararını büyük ihtimalle Nisan 2025’in başlarında vereceğini belirtti.

Bu gelişmeler, Ethereum ve genel olarak kripto para piyasası için önemli bir adımı temsil ediyor. Spot Ethereum ETF opsiyonlarının listelenmesi, yatırımcılara Ethereum için yeni yatırım stratejileri sunabilir. Bu hamle, hem Ethereum’un benimsenmesini artırabilir hem de piyasa dinamiklerini değiştirebilir.

10 Trilyon Dolarlık BlackRock Ethereum İçin Yeni Planını Açıkladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
10 Trilyon Dolarlık BlackRock Ethereum İçin Yeni Planını Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!