Bitcoin’in Düşüşü Meme Coinleri Gafil Avladı: Birçok Proje Piyasadan Silindi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasındaki düşüşler meme coin marketini büyük zararlara sürükledi.

Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE), Dogecoin (DOGE) gibi meme coin projelerinde Bitcoin düşüşüne paralel olarak %14’e varan düşüşler görüldü.

Meme coin sektörünün genelinde ise %8,87 oranında bir düşüş yaşandı. Geleneksel hisse senetlerinin %9 civarında düştüğü bir günde meme coinlerin bu oranı koruması ve kayıpların büyümemesi pozitif yorumlandı.

Solana tabanlı meme coinler için kayıp büyük

Solana tabanlı meme coinler ise piyasanın geri kalanı gibi düşüşten payını aldı. Meme coin sektörünün lokomotifi olarak çalışan Solana tabanlı meme coinlerin piyasa değerleri bir gün içinde %16 düştü.

Konu hakkında yorumda bulunan kripto para analisti Adam Cochran, piyasada çöp halde bulunan birçok meme coin’in bu düşüşlerde yok olduğunu ve yeni dengelerin görülebileceğini kaydetti:

Meme coinleri temizlemeye başlıyoruz. Pump Fun’daki (69.000 dolara ulaşan ve DEX’te listelenenler) kripto paraların ‘derecelendirme oranı’ %1,4 civarında sabit. Aynı zamanda, hiçbir yeni giren, 20 milyon dolarlık tamamen seyreltilmiş değerleme (FDV) seviyesini gerçekten kıramadı ve meme coinler, herhangi bir hafif oynaklık karşısında en sert şekilde darbe almaya devam ediyor. Bütün bunlar, nihayet meme coin’i ortadan kaldırdığımızı gösteriyor.

Bitcoin’in Düşüşü Meme Coinleri Gafil Avladı: Birçok Proje Piyasadan Silindi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’in Düşüşü Meme Coinleri Gafil Avladı: Birçok Proje Piyasadan Silindi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!