Trump Bitcoin 35 Trilyon Dolarlık Borcu Çözer Dedi: Harris Sert Eleştirdi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkan adayları Donald Trump ve Kamala Harris bir kez daha kripto para cephesinde bir araya geldi.

Eski Başkan Donald Trump, son zamanlarda kripto paralarla ilgili düşüncelerini paylaşırken, Kamala Harris’in kampanyası yine Trump’ın kendi sözlerini öne çıkardı.

Trump, ABD hükümetinin kripto paraları benimsemesinin faydalarını cuma günü dile getirdi. Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in kampanyası, Trump’ın özellikle Bitcoin hakkında yaptığı yorumlara dikkat çekti ve bu kripto para birimini ülkenin borcuna potansiyel bir çözüm olarak sunduğuna vurgu yaptı.

35 trilyon dolarlık borcun çaresi Bitcoin olabilir

Kamala Harris’in Beyaz Saray’a adaylık süreci henüz başında ve kripto paralarla ilgili politik görüşlerini henüz açıklamadı. Öte yandan, Trump cuma günü Fox Business’ta Maria Bartiromo’ya verdiği röportajda, kripto para endüstrisindeki “çok zeki insanlar” hakkında övgülerde bulunarak, ABD’nin Bitcoin’i benimsemesinin 35 trilyon dolarlık ulusal borcun çözümüne katkı sağlayabileceğini ileri sürdü.

Trump, “Kim bilir? Belki 35 trilyon dolar borcumuzu öderiz, onlara biraz kripto çeki veririz, değil mi?” diyerek, “Biraz bitcoin veririz ve 35 trilyon dolar borcumuzu sileriz,” şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Harris’in, olası Demokrat rakibi Trump’ın kripto paralarla ilgili kendi görüşlerini henüz kamuoyuyla paylaşmamış olmasına rağmen Harris’in kampanya ekibi, X platformundaki “hızlı yanıt” kampanya hesabı aracılığıyla Trump’ın yorumlarını eleştirdi.

Trump’ın açıklamaları, esas olarak ABD’nin Çin ile rekabetçi konumuna odaklanırken, aynı zamanda Başkan Joe Biden’ın yönetimi ve kripto para konusundaki tutumuna da eleştirilerde bulundu.

Trump, “Biden bunu kapatmaya çalışıyor– Biden’ın bunu kapatacak zekası yok” diyerek, “Bu adamın size böyle bir şeyi kapatmanızı söylemesini hayal edebiliyor musunuz? Bunun ne olduğunu bile bilmiyor. Ama biz bunu benimsemezsek, başkaları benimseyecek” şeklinde konuştu.

Trump Bitcoin 35 Trilyon Dolarlık Borcu Çözer Dedi: Harris Sert Eleştirdi! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Trump Bitcoin 35 Trilyon Dolarlık Borcu Çözer Dedi: Harris Sert Eleştirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!