Morgan Stanley Bitcoin’e Yeşil Işık Yaktı: Talebe Karşılık Verilecek!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Finans devi Morgan Stanley, Bitcoin’e (BTC) yeşil ışık yaktı.

Morgan Stanley, Çarşamba günü itibarıyla varlıklı müşterilerine Bitcoin ETF’leri sunmaya başlayacak. Bu hizmetten faydalanabilmek için müşterilerin en az 1,5 milyon dolar net servete sahip olmaları gerekecek.

Morgan Stanley’nin bu adımı, müşterilerinden gelen talepler doğrultusunda attığı bildirildi. Ocak ayında Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, bu yatırım araçlarının finansal kurumların derin ceplerini kripto para piyasasına çekebileceği umudunu doğurdu. Büyük şirketler genellikle fonları müşterilerine sunmadan önce uzun uyum ve inceleme süreçlerinden geçmek zorundalar.

Wall Street devi Morgan Stanley’nin danışmanları, çarşamba gününden itibaren varlıklı müşterilere Bitcoin ETF’leri sunabilecekler. CNBC’ye göre, Morgan Stanley’nin 15.000’den fazla finansal danışmanı, BlackRock’ın IBIT ve Fidelity’nin FBTC hisselerini satabilecek.

Ocak ayında ABD’de spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, bu yatırım araçlarının finansal kurumların derin ceplerini kripto para piyasasına çekebileceği umudunu doğurdu. Ancak Morgan Stanley gibi büyük firmalar, fonları müşterilerine sunmadan önce uzun uyum ve inceleme süreçlerinden geçmek zorundalar.

Rapora göre 1,5 trilyon dolar varlık yönetimi bulunan banka, müşterilerden gelen talep doğrultusunda bu adımı attı. Morgan Stanley’nin 31 Mart itibarıyla Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) fonunda 269,9 milyon dolarlık bir yatırımı bulunuyordu. Bu, bankanın müşterilerine ETF sunmayı planladığının bir işareti olarak görüldü.

Morgan Stanley Bitcoin’e Yeşil Işık Yaktı: Talebe Karşılık Verilecek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Morgan Stanley Bitcoin’e Yeşil Işık Yaktı: Talebe Karşılık Verilecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!