Dip Avcısı Bitcoin Balinası Düştükçe Alıyor: Fırsat Gördü Cüzdanı Doldurdu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) balinası son düşüşleri de alım fırsatına çevirerek cüzdanını doldurdu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir Bitcoin balinası yaptığı alımlarla öne çıktı. Söz konusu balina 2 Ağustos günü 7,39 milyon dolar değerinde 113 BTC satın adlı.

Aynı kişi aylar önce 3 farklı cüzdan aracılığıyla 95,5 milyon dolar değerinde 1.739 BTC satın almıştı. Alım maliyeti 54.923 dolar olarak kayıtlara geçmişti.

Balina 2.804 dolardan 17.366 ETH satın almak için 48,7 milyon USDT harcamıştı. Balinanın Bitcoin fiyatı bu noktalardayken yaptığı alım, yeni bir dip fikrine girmiş olabileceği şeklinde yorumlandı.

Bu büyük alımlar ve balinanın piyasa hareketlerine verdiği tepkiler, kripto para piyasasının dinamiklerini ve büyük oyuncuların stratejilerini anlamak için önemli veriler sunuyor.

Balinanın hareketleri, piyasa trendlerine dair ipuçları verirken, aynı zamanda bireysel yatırımcıların da kendi stratejilerini gözden geçirmelerine yardımcı olabilir. Kripto para piyasası, büyük oyuncuların hamleleriyle şekillenirken, bu tür analizler yatırımcılar için kritik öneme sahiptir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.765 dolardan işlem görüyor.

Dip Avcısı Bitcoin Balinası Düştükçe Alıyor: Fırsat Gördü Cüzdanı Doldurdu! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dip Avcısı Bitcoin Balinası Düştükçe Alıyor: Fırsat Gördü Cüzdanı Doldurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!