Bitcoin’in Dipte Olduğunu Düşünen Kurumsal Balina Yine Yüklü Alım Yaptı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni bir Bitcoin balinası yaptığı yüklü alımlarla yükseliş bekleyenlerin arasına katıldı.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre “bc1qh” ile başlayan yeni bir Bitcoin cüzdanı, 2 Ağustos günü kripto para borsası Bitfinex’den 291 milyon dolar değerinde 4.600 BTC çekti. Balinanın ortalama alım fiyatı 63.209 dolar olarak kayıtlara geçti.

Aynı kurumsal balina olabilir

Verilere göre geçtiğimiz 1 ay içerisinde 3 farklı Bitcoin balinası Bitfinex üzerinden çok fazla alım gerçekleştirdi. 2 Haziran’dan bu yana alımlarına devam eden balinalar, 257 milyon dolar değerinde Bitcoin alımı gerçekleştirdi. Bu balinaların sol alımı sadece 3 gün önceydi.

Lookonchain, bu balinaların ortak bir kuruma ait olabileceğini söyledi. ABD’nin Bitcoin’i yasallaştırma sürecinin kurumsal balinaları hareketlendirmiş olabileceğine yer verildi.

Lookonchain analistleri konu hakkında “Bir kurum Bitcoin biriktirmeye mi çalışıyor?” ifadelerine yer verdi.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.000 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in Dipte Olduğunu Düşünen Kurumsal Balina Yine Yüklü Alım Yaptı isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’in Dipte Olduğunu Düşünen Kurumsal Balina Yine Yüklü Alım Yaptı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!