Bitcoin Son Destekte: Fiyat Bu Bölgeyi Kaybederse 55 Bin Dolar Görülebilir!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’den Japonya’ya geleneksel piyasalarda yaşanan düşüşler, kripto para piyasasını da etkiledi.

Bitcoin, Cuma sabahı Asya saatlerinde 62.500 dolar seviyesinden toparlandı. Ancak bu toparlanmaya rağmen, Bitcoin hala baskı altında kalarak 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine güçlü bir hareket yapamadı. Bu teknik destek seviyesi, yatırımcılar için kritik bir nokta olarak kabul ediliyor.

Bitcoin, cuma sabah saatlerinde yaşanan genel varlık satışları sırasında kayıplarını geri aldı. Orta Doğu’daki jeopolitik gerilimlerin de etkisiyle hafta boyunca süren bu satış dalgası, Bitcoin’in perşembe akşamı 62.500 dolara kadar düşmesine neden oldu. Bitcoin, 64.000 doların hemen altında işlem görerek 50 günlük hareketli ortalamasının yakınında seyretti.

FxPro kıdemli piyasa analisti Alex Kuptsikevich, CoinDesk’e gönderdiği bir e-postada, desteğin çalışmaması durumunda fiyatın 50 bin dolara düşebileceğini söyledi:

Düşüş devam ederse, 63 bin ve 61 bin seviyelerindeki dinamikler, 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaların bulunduğu yerler nedeniyle önemli olacak. Bu desteğin başarısız olması, 55 bin seviyesine kapı açacak ki bu oldukça korkutucu.

Ağustos ayı Bitcoin için çoğunlukla kötü oldu

Kuptsikevich ayrıca, ağustos ayının Bitcoin için en kötü iki aydan biri olarak kabul edildiğini belirtti. Son 13 yılda Bitcoin, Ağustos ayını beş kez artışla, sekiz kez ise düşüşle kapattı. Ortalama düşüş %15.4, ortalama artış ise %26 oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.400 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin Son Destekte: Fiyat Bu Bölgeyi Kaybederse 55 Bin Dolar Görülebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Son Destekte: Fiyat Bu Bölgeyi Kaybederse 55 Bin Dolar Görülebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!