Kamala Harris Anketlerde Öne Geçiyor: Bitcoin’in Geleceği Pamuk İpliğinde!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamala Harris’in başkanlık yarışındaki artan potansiyeli, Bitcoin’in geleceğini kötü etkileyebilir.

Kasım ayında yapılacak ABD seçimleri öncesinde, Kamala Harris’in pro-kripto rakibi Donald Trump karşısında seçim şansının güçlenmesi durumunda bitcoin fiyatının olumsuz etkilenebileceği uyarısında bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan piyasa yorumcuları, Harris’in ABD’de yapılan anketlerde öne geçmeye başladığını ve bu durumun kripto para piyasasını gerdiği belirtildi.

Çevrimiçi borsa YouHodler’dan Ruslan Lienkha, kripto para yatırımcılarının mevcut başkan yardımcısının çeşitli çevrimiçi tahmin piyasalarındaki güçlenen ihtimallerini yakından izlediğini belirtti. Yatırımcılar, Harris’in olası bir zaferini, Bitcoin için olumsuz bir işaret olarak görüyorlar.

“Yatırımcılar, Demokratik bir yönetimin kripto para birimleri üzerinde daha sıkı düzenlemeler getirebileceğine inanırsa, bitcoin fiyatı zarar görebilir,” diyen Lienkha, The Block’a konuştu. “Harris’in kritik sallantı eyaletlerindeki ivmesi bu endişeleri artırabilir.”

Lienkha, Harris kazanırsa kripto piyasası katılımcılarının ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından baskı görmeye devam edeceğini ekledi. “Harris’in kazanması ve düzenleyici ortamda büyük değişiklikler beklenmemesi durumunda, SEC mevcut geleneksel finans çerçevesini kripto piyasasına uygulamaya çalışacaktır” dedi.

Salı günü yapılan kamuoyu yoklamaları, Harris’in kritik sallantı eyaletlerinde önemli kazançlar elde ettiğini ortaya koydu. Bloomberg News/Morning Consult tarafından kayıtlı seçmenler arasında yapılan ankete göre, Harris dört önemli eyalette Trump’ın önünde, eski başkan ise iki eyalette önde görünüyor.

Kamala Harris Anketlerde Öne Geçiyor: Bitcoin’in Geleceği Pamuk İpliğinde! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Kamala Harris Anketlerde Öne Geçiyor: Bitcoin’in Geleceği Pamuk İpliğinde!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!