Ethereum İçin Boğa Tahmini: ETF Akışına Değinen Analist Yükseliş Tarihi Verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Ethereum ETF’leri üzerinde ciddi bir satış baskısı yaratan Grayscale’in net çıkışları bu hafta içerisinde azalabilir.

Spot Ethereum ETF’leri lansman sonrasında sadece 1 gün pozitif giriş yaşarken sürecin devamı beklenenin aksine negatif seyretti. 29 Temmuz’da Ethereum ETF’leri, 98 milyon dolarlık net bir çıkış yaşadı ve bu durum dördüncü ardışık günün işareti oldu.

Grayscale’in yeni dönüştürülmüş Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) olan Grayscale Ethereum Trust (ETHE) üzerindeki büyük çıkışların bu hafta sonuna kadar azalabileceğini belirten Steno Research kıdemli analisti Mads Eberhardt, Ethereum fiyatının yükselebileceğini öngördü.

30 Temmuz’da X platformunda bir paylaşım yapan Steno Research kıdemli analisti Mads Eberhardt, Grayscale’in ETHE ETF’inden yaşanan büyük çıkışların bu hafta sonuna kadar azalma olasılığının “yüksek” olduğunu ifade etti.

Yaşanan tüm çıkışlara rağmen Eberhardt, bu güçlü erken çıkışların kısa vadede iyimserlik yaratabileceğini dile getirdi:

Grayscale Bitcoin ETF çıkışları on birinci işlem gününden sonra önemli ölçüde azalmıştı,” diyen Eberhardt, “Grayscale Ethereum ETF’si AUM [yönetim altındaki varlıklar] karşısında çok daha yüksek bir çıkış yaşadığı için, zirve çıkışının bu hafta gerçekleşmesini bekliyoruz.

Eberhardt, Grayscale çıkışlarının zirve noktasını aştıktan sonra ne olacağını tahmin etmenin ilginç olduğunu da ekledi.

Ethereum İçin Boğa Tahmini: ETF Akışına Değinen Analist Yükseliş Tarihi Verdi isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum İçin Boğa Tahmini: ETF Akışına Değinen Analist Yükseliş Tarihi Verdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!