Analist Ethereum Hedefini Güncelledi: Böyle Bir Algı Varken Fiyat 50 Bine Gider

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasının deneyimli ismi, nefret söylemlerini işaret ederek Ethereum fiyat tahminini 50 bin dolara yükseltti.

Sosyal medya üzerinde eric.eth adıyla bilinen kripto para yatırımcısı, kısa süre önceki paylaşımında Ethereum analizine yer verdi. İlk analizinde Ethereum için bu boğa sezonunda 20 bin dolar hedefi veren analist, gönderisine gelen nefret yorumlarını ve zarardaki pozisyon paylaşımlarını görünce hedefi güncelleyerek 35 bin dolara çıkarttı.

Buna karşılık Eric’in güncelleme gönderisine gelen daha fazla nefret söylemine ve kendi gönderilerinde de aynısının yaşandığına atıfta bulunarak topa giren Adriano Feria isimli analist, bahsi büyüterek Ethereum için 50 bin dolar hedefi verdi:

Son gönderilerime gelen yanıtlardaki Ethereum nefreti göz önüne alındığında Eric’in hedefini 50 bin dolara yükseltiyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.128 dolardan işlem görüyor.

Analist Ethereum Hedefini Güncelledi: Böyle Bir Algı Varken Fiyat 50 Bine Gider isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Analist Ethereum Hedefini Güncelledi: Böyle Bir Algı Varken Fiyat 50 Bine Gider
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!