Peter Brandt Bitcoin Ayıların Kontrolünde Dedi: Düşüş Devam Edebilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) güncel durumuna ilişkin paylaşımda bulundu.

Analist Peter Brandt, 1 Ağustos tarihli paylaşımında, Bitcoin analizine yer verdi. Bitcoin’in düşük tepeler ve düşük dipler yapmaya devam ettiğine işaret eden Brandt, ayıların kontrolü elinde tuttuğunu ima etti:

Bitcoin düşük tepeler (lower highs) ve düşük dipler serisine (lower lows) devam ediyor.

Bu durum, genellikle piyasada bir düşüş eğiliminin devam ettiğini ve satıcıların kontrolü elinde tuttuğunu göstermektedir. Bu trendin devam etmesi, yatırımcılar için genellikle olumsuz bir işaret olarak kabul edilmektedir.

Bununla birlikte, fiyatın 64.590 dolar seviyesindeki destek noktasının üzerinde kalması önemlidir. Bu seviyenin altında kapanışlar, düşüş trendinin devam edebileceği anlamına gelirken, bu seviyenin üzerinde kalması kısa vadeli bir toparlanmanın işareti olabilir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.200 dolardan işlem görüyor.

Peter Brandt Bitcoin Ayıların Kontrolünde Dedi: Düşüş Devam Edebilir! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Peter Brandt Bitcoin Ayıların Kontrolünde Dedi: Düşüş Devam Edebilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!