Doland Trump Bitcoin Sayesinde Birkaç Saatte 21 Milyon Dolar Kazandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkan adayı Donald Trump, Bitcoin bağışlarından 21 milyon dolar gelir elde ettiklerini duyurdu.

Doland Trump 27 Temmuz günü katıldığı Bitcoin 2024 konferansında birçok önemli adıma imza attı. Bunlardan biri de Trump’ın siyasi kampanyasının konferans sırasında topladığı bağışlar oldu.

Yapılan açıklamaya göre Trump’ın siyasi kampanyası, Bitcoin 2024 etkinliği sırasında 21 milyon dolar bağış topladı. Tüm bu bağışlar sadece birkaç saatlik etkinlik sürecinde bir araya getirildi.

Senatör Bill Hagerty tarafından düzenlenen ve Bitcoin Magazine CEO’su David Bailey tarafından yönetilen etkinliğe 100 kişinin katıldığı ve “şimdiye kadarki en yüksek ikinci bağış toplama etkinliğini” temsil ettiği bildirildi.

Bailey bağış hakkında yaptığı X paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Trump’ın konuşmasında bunu duymayanlar için söylüyorum, DJT Nashville’de 25 milyon dolar topladı. Üç farklı başkanlık kampanyasında şimdiye kadarki en yüksek ikinci bağış toplama etkinliği. Endüstri ve balinalar/OG’lerin birleşiminden geldi.

Trump’ın kampanyası mayıs ayında kripto para bağışlarını kabul etmeye başladığından bu yana 4 milyon dolar kripto para toplamıştı. Fakat 27 Temmuz günü toplanan 21 milyonla birlikte toplam bağış miktarı 25 milyon dolara ulaşmış oldu.

Doland Trump Bitcoin Sayesinde Birkaç Saatte 21 Milyon Dolar Kazandı isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Doland Trump Bitcoin Sayesinde Birkaç Saatte 21 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!