Ethereum ETF Heyecanı Rafa Kaldırıldı: Bitcoin Trump Etkisiyle Yine İlgi Odağı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz firması QCP Capital, 23 Temmuz tarihine ilişkin bir piyasa raporu yayınladı.

QCP Capital 23 Temmuz tarihinde Telegram üzerinden bir kripto para piyasa raporu paylaştı. Raporda spot Ethereum ETF’lerinin akıbetine ve piyasanın Doland Trump beklentisiyle hareket ettiğine yer verildi.

Ethereum’un ETF lansmanının ardından 3.563 dolardan 3.086’ya kadar gerilediğini belirten analistler, bu durumun tıpkı ocak ayındaki spot Bitcoin ETF lansmanına benzediğini belirtti.

Grayscale fonundan yaşanan çıkışların spot Ethereum ETF’lerini bir süre daha etkilemeye devam edeceğini dile getiren analistler, piyasanın klasik bir klasik ‘beklentiyi satın al haberleri sat’ oyunu içerisinde olduğunu vurguladı.

Bununla birlikte staking özelliği olmayan spot Ethereum ETF’lerinin beklenen coşkuyu hiçbir zaman yakalayamayabileceği kaydedildi.

Bitcoin opsiyon piyasasında Trump beklentisi

Donald Trump’ın 27 Temmuz günü Bitcoin 2024 konferansında yapacağı konuşmanın opsiyon piyasalarında heyecan yarattığı belirten QCP,  ayrıca FOMC’nin haftaya salı günü alacağı olası bir kararında piyasaları hareketlendirdiğini belirtti.

Bu beklentiler hafta boyunca büyük fonların 2 Ağustos vadesi için yükseliş yönlü pozisyon almasına yol açtı:

Geçen hafta sonu “Trump Etkisi”ni yaşadıktan sonra opsiyon piyasası, 28 Temmuz için vadesi dolacak hacimlerin 85 vol. olarak fiyatlandırıldığı devasa bir havai fişek bekliyor; bu da gerçekleşen hacimlerin neredeyse iki katı.

Ethereum ETF Heyecanı Rafa Kaldırıldı: Bitcoin Trump Etkisiyle Yine İlgi Odağı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum ETF Heyecanı Rafa Kaldırıldı: Bitcoin Trump Etkisiyle Yine İlgi Odağı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!