Bitcoin’e ABD’den Yeni Destek: Yüz Milyonlarca Dolarlık Alım Yapılacak!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’nin en büyük eyaletlerinden biri, emeklilik fonuyla Bitcoin yatırımı yapılması için harekete geçti.

New Jersey Belediye Başkanı Steven Fulop şehrin emeklilik fonunun bir kısmını Bitcoin yatırımına ayrılacağını söyledi. Fulop 25 Temmuz tarihli paylaşımında, Jersey Emeklilik Fonunun tıpkı Wisconsin Emeklilik Fonuna benzer şekilde %2’lik kısmını Bitcoin yatırımına aktaracağını kaydetti.

Yatırımların, spot Bitcoin ETF’leri aracılığıyla sağlanacağı vurgulandı. Fulop, yatırımın yaz sonuna kadar tamamlanması beklendiğini söyledi:

Kripto ve Bitcoin’in kalıcı olup olmayacağı sorusu büyük ölçüde bitti ve kripto ve Bitcoin kazandı. Uzun zamandır kriptoya (inişler/düşüşler yoluyla) inanıyorum ama genel olarak kriptonun ötesine geçiyorum. Blockchain’in internetten bu yana en önemli yeni teknoloji yenilikleri arasında olduğuna inanıyorum.

Wisconsin Eyaleti Yatırım Kurulu geçtiğimiz mayıs ayında, 163 milyon dolar değerinde spot Bitcoin ETF hissesine sahip olduğunu açıklamıştı.

Yönetim altında yaklaşık 5 milyar dolarlık varlığa sahip olan Houston İtfaiyecilere Yardım ve Emeklilik Fonu gibi bazı küçük emeklilik fonları da son birkaç yıldır kriptoya yatırım yaparak öne çıkmıştı.

Bitcoin destekçisi eyaletlerin yatırıma yönelik bu hamleleri, ABD’de yükselen kripto para destekçisi atmosferin bariz bir göstergesi olarak yorumlandı.

Bitcoin’e ABD’den Yeni Destek: Yüz Milyonlarca Dolarlık Alım Yapılacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’e ABD’den Yeni Destek: Yüz Milyonlarca Dolarlık Alım Yapılacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!