Bitcoin Yatırımcılarına Avrupa Vatandaşlığı Verilecek: Şartlar Açıklandı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para fonu Unbound Fund, Bitcoin yatırımı yaparak AB vatandaşlığı getirecek bir fırsat sundu.

Unbound Fund, oluşturduğu yeni fon aracılığıyla Bitcoin’e maruz kalanların Portekiz vatandaşlığı alabileceği yani Avrupa Birliği vatandaşı olacağı bir fırsat tanıttı. Yapılan açıklamada şirket tarafından oluşturulan fona 540 bin dolar değerinde yatırım yapanların, Portekiz tarafından sunulan Altın Vize’yi alabileceği kaydedildi.

Açıklamada, fonun Altın Vize koşullarını karşılayan ilk Bitcoin yatırım fonu olduğu vurgulandı.

Unbound Fund sundukları fonun %100 pasif Bitcoin tutacağını, güvenlik ve basitlik için Blackrock ETF’lerine yatırım yapacağını ve BDO denetimlerinde tam şeffaflık sağlayacağını belirtti

Konu hakkında açıklamada bulunan Unbound kurucusu Alessandro Palombo, şu ifadelere yer verdi:

Ailemle birlikte yaşamayı seçtiğim bir ülke olan Portekiz ile Bitcoin’i karşılıklı yarar sağlayacak şekilde hareket özgürlüğü için bir araç olarak kullanmanın zamanının geldiğine inanıyorum.

Unbound Fund, Hindistan merkezli bir blockchain ve kripto para yatırım fonudur. Bu fon, kripto varlıklarına ve blockchain teknolojilerine yatırım yaparak yenilikçi projeleri desteklemeyi amaçlamaktadır.

Bitcoin Yatırımcılarına Avrupa Vatandaşlığı Verilecek: Şartlar Açıklandı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Yatırımcılarına Avrupa Vatandaşlığı Verilecek: Şartlar Açıklandı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!