Bitcoin Milyarlık Girişe Alıştı: Kurumsallar 5 Altcoin ve Ethereum’a Yükleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) fiyatı 67 bin dolar seviyesinin üzerinde tutunmaya çalışırken kurumsal kripto para fonlarına 1,35 milyar dolarlık giriş gözlemlendi.

Coinshares tarafından paylaşılan verilerde, iki hafta önce 1,44 milyar dolarlık giriş gören gören kurumsal kripto para fonlarına 1,35 milyar dolarlık bir giriş olduğu belirtildi.

Spot Bitcoin ETF onayının ardından Bitcoin’e yönelik kurumsal ilgi yüksek seviyeye ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta Grayscale fonlarında yine çıkış yaşanmış olsa da kurumsal yatırımcıların son dönemde düşen fiyatları fırsata çevirdiği görülüyor. Grayscale haricinde diğer ETF ihraççılarına olan ilgi oldukça yüksek seviyede seyretti.

Ethereum, yarın listelenecek ETF’in lansmanı öncesinde yatırımcılardan yoğun talep gördü. Bitcoin yatırımlarda 1,27 milyar dolarla başı çekerken Ethereum’a ise 45,3 milyon dolarlık bir giriş gözlemlendi.

Altcoin yatırımları sürüyor

Kurumsal yatırımcılar geçtiğimiz hafta Ethereum’a paralel olarak diğer altcoinleri yine topladı. Bunlardan en dikkat çekeni, geçen hafta 9,6 milyon dolar giriş gören Solana’ydı. Solana (SOL), Cardano (ADA),Chainlink (LINK), Ripple (XRP) ve Litecoin (LTC) talep gördü.

Solana’ya 9,6 milyon dolarlık, Cardano’ya 400 bin dolarlık, Ripple’a 500 bin dolarlık, Chainlink’e 700 bin dolarlık ve Litecoin’e ise 2,2 milyon dolarlık dolarlık para girişi oldu.

Coinshares raporuna göre en çok giriş yapan ülke olarak ABD’li yatırımcılar, en çok çıkış yapan ülke olarak Alman yatırımcılar yer aldı. Bunların büyük kısmını spot Bitcoin ETF ihraççılarından giren ve çıkan miktarlar oluşturdu.

Bitcoin Milyarlık Girişe Alıştı: Kurumsallar 5 Altcoin ve Ethereum’a Yükleniyor! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Milyarlık Girişe Alıştı: Kurumsallar 5 Altcoin ve Ethereum’a Yükleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!