Ethereum Yatırımı Olanlar Dikkat: Bu Veri Yükselişi Teyit Edecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti, Ethereum (ETH) yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir veriye işaret etti.

CryptoQuant’ın analisti 18 Temmuz günü yaptığı paylaşımda, Ethereum’u yakından ilgilendiren bir veriye yer verdi.

Analist, Taker Buy/Sell Ratio (Piyasa Alım-Satım Oranı) verisine odaklanarak 1’in üzerindeki değerlerin boğaların agresif alımlarını, 1’in altındaki değerlerin ise ayıların satış baskısını gösterdiğini belirtti.

Söz konusu veri aşağıdaki grafikte görülebileceği gibi halihazırda 0,99 seviyesinde konumlanıyor.

Bu veri ne zaman 1’in üzerine çıksa boğaların agresif alım moduna geçerek fiyatı yükselttiğini, ne zaman 1’in aşağısına inse piyasadaki ilginin kaybolduğunu kaydetti. Bu etkileşim, tarihsel olarak bu şekilde çalıştı.

Grafikte gösterildiği gibi, Alıcı Alış/Satış Oranı Ethereum’un fiyatındaki yükselişle eş zamanlı olarak 1’in üzerine çıktı. Bu artış, sürekli piyasada güçlü bir alım ilgisine işaret ederek kayda değer bir yükseliş hissiyatını göstermektedir. Alıcı Alış/Satış Oranındaki bu yükseliş eğilimi devam ederse, fiyatın muhtemelen daha yüksek değerlere doğru yükselmesiyle birlikte piyasada potansiyel bir orta vadeli yükseliş eğilimini teyit etmektedir.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Ethereum, yazım esnasında 3.400 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Yatırımı Olanlar Dikkat: Bu Veri Yükselişi Teyit Edecek! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Ethereum Yatırımı Olanlar Dikkat: Bu Veri Yükselişi Teyit Edecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!