Binance, Bitcoin ve Altcoin Fiyatlarını Yükseltecek Dört Şeyi Sıraladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto para fiyatlarının yükselmesini sağlayacak dört unsuru sıraladı.

Binance Research araştırmasına göre spot Ethereum ETF’lerinin onaylanması, makro koşullar, ABD’deki başkanlık seçimi ile Bitcoin konferansı ve Bitcoin’deki halving etkisi, kripto para endüstrisini ileri götürebilir.

Kripto para piyasası, geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde Mt. Gox, ABD ve Alman hükümeti işlemleri nedeniyle baskı altında kaldı.

Mt. Gox, 5 Temmuz itibarıyla alacaklılarına toplamda yaklaşık 140 bin Bitcoin dağıtmaya başladı. Alman hükümeti, 19 Haziran-12 Temmuz arasında toplamda 50 bin Bitcoin sattı. ABD hükümeti ise 26 Haziran’da Coinbase Prime platformuna 3 bin 940 BTC gönderdi.

Ethereum, tüm piyasayı etkileyebilir

Binance Research, “Yapısal zorluklara rağmen yılın geri kalanına iyimser bakıyoruz” açıklamasını yaptı.

Spot ETF’lere akacak sermaye ile birlikte ETH‘ye gösterilen talebin büyümesi bekleniyor. Binance Research, bunun kısa vadede olmasa bile kripto para piyasasının tamamı için olumlu sonuçlar doğurabileceğini belirtti. Uzmanlar, fonların 23 Temmuz’da açılmasını bekliyor.

Makro koşullar olumlu

ABD‘deki Tüketici Fiyat Endeksi, arka arkaya üçüncü ayda da düştü ve beklentilerin altında kaldı. Yatırımcılar, Eylül’de faiz indirimine gidilmesini fiyatlandırıyor. Binance Research, “Faiz oranı indirimleri, çeşitli piyasaları hareketlendirme eğilimi gösteriyor ve bu, borsa ve kripto piyasalarına yarayabilir” dedi.

Başkan adayı Donald Trump, 27 Temmuz’da Nashville’deki Bitcoin Konferansı’nda konuşacak. Trump, son aylarda kripto paralar hakkındaki görüşlerini değiştirdi ve başkanlık kampanyası için Mayıs’ta kripto para cinsinden bağış almaya başladı. Polymarket kullanıcıları, Trump’ın seçimi kazanmasına yüzde 70 ihtimal veriyor.

Halving etkisi hissedilecek mi?

Nisan’da yapılan halving, günlük üretilen yeni Bitcoin miktarını yarı yarıya düşürdü. Bitcoin fiyatı, halving sonrasındaki altı ile on iki ay arasında yükselme eğilimi gösteriyor. Binance Research, “Geçmişteki performansların gelecekte garantisi olmasa da bunun zamanlaması, Fed’in Eylül’deki toplantısı ve ABD’deki başkanlık seçimleri ile denk geliyor” dedi.

Binance, Bitcoin ve Altcoin Fiyatlarını Yükseltecek Dört Şeyi Sıraladı isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Binance, Bitcoin ve Altcoin Fiyatlarını Yükseltecek Dört Şeyi Sıraladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!