Bitcoin’e Daha Önce 9 Bin Dolar Yükseliş Getiren Aktivite Yine Görüldü

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’e daha önce 9 bin dolar yükseliş getiren balina aktivitesi tekrardan görüldü.

Woo_Minkyu adıyla bilinen kripto para analistinin aktarımına göre Bitcoin’de daha önce yaklaşık 9 bin dolar yükseliş getiren aktivite tekrardan görüldü.

Güncel verilere göre büyük balinalar 16 Temmuz günü borsalardan 3,4 milyar dolar değerinde Bitcoin çekti.

Benzer bir faaliyet 5 Temmuz günü görülmüştü. O tarihte 3,8 milyar dolar değerinde Bitcoin borsalardan çekilmiş ve buna paralel olarak fiyat, 56 bin dolardan 65 bin dolara yükselmişti.

Borsalardan büyük miktarda Bitcoin çekildiğinde, piyasada satılabilir Bitcoin miktarı azalmaktadır. Bu arzın azalması, talep sabit veya artıyorsa fiyatın yükselmesine neden olabilir. Ayrıca balinaların Bitcoinlerini soğuk cüzdan gibi yerlere çekmesi, arzı sınırlı olan Bitcoin için büyük bir güven göstergesidir.

Aynı zamanda borsalardan büyük miktarda Bitcoin çekilmesi, piyasa manipülasyonunu da zorlaştırmaktadır. Borsalarda daha az Bitcoin olduğunda, fiyatı düşürmek için büyük miktarda Bitcoin satmak daha zor hale gelmektedir. Bu faktörler genelde fiyata olumlu yansımaktadır.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 64.700 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’e Daha Önce 9 Bin Dolar Yükseliş Getiren Aktivite Yine Görüldü isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’e Daha Önce 9 Bin Dolar Yükseliş Getiren Aktivite Yine Görüldü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!