Donald Trump’tan Çin ve Bitcoin mesajı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD başkan adayı Donald Trump, yakın zamanda verdiği bir röportajda Bitcoin hakkında konuştu. Trump, Çin ile rekabetin kriptoya yansımasına değindi.

Birkaç gün önce suikast girişimine uğrayan Trump, hızlı bir şekilde sahalara geri döndü. Trump, seçim kampanyasında Bitcoin’e de yer vermeyi ihmal etmedi.

Geçtiğimiz gün Bloomberg’e demeç veren Trump, ABD’nin Bitcoin konusunda daha fazla söz sahibi olması gerektiğini savundu. Trump, yeni bir NFT koleksiyonu başlatma planından da bahsetti.

Donald Trump Bitcoin rekabetini ele aldı

ABD başkan adayı Donald Trump, günden güne seçim zaferine yaklaşıyor. Suikast girişimi sonrası potansiyel oy oranını artırmayı başaran Trump, kripto destekçilerinin de ilgisini çekmeye başladı. Trump, Bitcoin hakkında yaptığı açıklamalar ile yoğun ilgi görüyor.

İlginizi çekebilir: Samson Mow: Bitcoin 1 milyon dolara gidiyor!

Trump, kripto para endüstrisini ülkeye katkı sağlayacağını düşündüğü için benimsediğini ve ABD’nin küresel kripto yarışında Çin’i geride bırakarak liderliği alması gerektiğini aktardı.

Bloomberg’e röportaj veren Trump, “Eğer bunu (Bitcoin’in ABD’de öne çıkması) bir kenara atarsam, başka bir ülkede, büyük olasılıkla Çin’de öne çıkacak. Bu alanda oldukça ilerlediler.”

Çumhuriyetçi başkan adayı, kriptonun ortadan kalkamayacağını ve daima var olacağını savundu. Trump, NFT koleksiyonu yayınlamaya hazırlandığının da mesajını verdi. Başkan adayı, “Bunu üç kez yaptım. Bir tane daha yapacağım çünkü insanlar bir tane daha yapmamı istiyor.” dedi.

Kripto endüstrisinin henüz emekleme aşamasında olduğunu belirten Trump, sektörün iyi bir temele sahip olduğunu aktardı. Ayrıca Trump, kripto sektöründe üst düzey insanları tanıdığını ifade etti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Donald Trump’tan Çin ve Bitcoin mesajı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!