Dev Borsadan Bitcoin ve Ethereum İçin ABD Seçimlerine Özel Ürün: Yarın Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para türev borsası Deribit, ABD seçimlerini hedef alan opsiyon ürünlerini hayata geçirecek.

Deribit, ABD seçimlerinin olduğu kasım ayına yönelik Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) opsiyon seçeneklerini hayata geçireceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre söz konusu ürünler 18 Temmuz Perşembe günü işleme başlayacak.

Bitcoin ve Ethereum için açılacak opsiyonların vadesi 8 Kasım 2024 tarihinde dolacak. ABD seçimleri ise 5 Kasım 2024 tarihinde gerçekleşecek.

Müşteri talebine dayanarak, opsiyonların sona erme tarihi olan 8 Kasım 2024’ü normal tanıtım zamanından önce uygulamaya karar verdik. Bu opsiyonlara yönelik erken tanıtım, müşterilerimizin önümüzdeki 5 Kasım ABD için kendilerini etkili bir şekilde konumlandırmasını sağlamayı amaçlıyor. Bunun müşterilerimize portföylerini yönetmeleri ve bu önemli olaya yönelik piyasa hareketlerinden yararlanmaları için değerli fırsatlar sağlayacağını umuyoruz.

Özellikle Donald Trump’ın kripto para destekçi tutumu, ABD seçimlerinin önemini bu piyasaya yatırım yapmış kişiler için iyice artırdı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dev Borsadan Bitcoin ve Ethereum İçin ABD Seçimlerine Özel Ürün: Yarın Başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!