Bitcoin’de Sıra Boğalarda: Yaşayan Efsane 90 Bin Doların Üstüne İşaret Etti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’de (BTC) sıranın boğalarda olduğunu söyledi.

Peter Brandt 15 Temmuz tarihli X gönderisinde, Bitcoin için yükselişe işaret etti. Paylaştığı grafikte Hump–Slump–Bumps–Dump ve Pump döngüsüne yer veren analist, Bitcoin’in bulunduğu nokta itibariyle dump’ı (düşüş) tamamladığını ve büyük bir pump’a (yükseliş) hazır olduğunu söyledi.

Tarihsel veriler üzerinden bir profil oluşturan Brandt, pump hareketinin Bitcoin fiyatını 90 bin doların üzerine taşıyabileceğini ekteki görselle vurguladı.

5 Temmuz’daki çift tepe girişiminin ayı tuzağı olduğu 13 Temmuz kapanışıyla doğrulandı. Şimdiki en muhtemel senaryo ayıların tuzağa düşmesidir. 56 bin doların altındaki kapanış bu yorumu boşa çıkarıyor.

Spot Bitcoin ETF’lerine talep artıyor

Son haftalar çalkantılı bir süreç yaşayan spot Bitcoin ETF’leri, bu haftaya güzel bir giriş yaptı. Aktarılan verilere göre spot Bitcoin ETF’leri 15 Temmuz gününü 301 milyon dolar artıda kapadı.

Donald Trump’ın tekrardan başkan seçilmesine yönelik artan beklenti ve ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz indiriminin beklenenden erken gelebileceğine dair verdiği sinyaller kripto para piyasası üzerinde bariz bir pozitif etki yaratmaya yetti.

Bitcoin 13 Temmuz’dan 16 Temmuz’a kadarki 3 günlük süreçte yaklaşık 7 bin dolar yükselerek 57.800 bin dolardan 64.800 dolara tırmandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.400 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin’de Sıra Boğalarda: Yaşayan Efsane 90 Bin Doların Üstüne İşaret Etti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!