Mt Gox, 2,7 milyar dolarlık Bitcoin’i (BTC) taşıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mt Gox’un ana cüzdanı, yeni oluşturduğu bir cüzdana 42.587 BTC (2,7 milyar dolar) taşıdı. Bu işlemin, borsanın alacaklılarına geri ödeme olacağı düşünülüyor.

Kripto para piyasasında bahar havası kısa sürdü. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 65.000 dolara yaklaştıktan sonra Mt Gox’tan gelen transferler ile düşüşe geçti.

5 Temmuz’dan bu yana yüzde 20’lik yükselişe imza atan BTC, son 4 saat içerisinde yüzde 3’ün üzerinde değer kaybetti.

Beklenen Mt Gox işlemleri başladı mı?

İlginizi çekebilir: Spot Bitcoin ETF’ler yediledi: Yükseliş indikatörü mü?
Mt Gox, Bitcoin (BTC) düşüşünü tetikledi

Feshedilmiş kripto borsası Mt Gox, 140.000 Bitcoin’e (BTC) yakın varlığın bulunduğu soğuk cüzdanda dikkat çeken bir işleme imza attı. Borsa, gün içerisinde oluşturduğu yeni bir cüzdana 2,7 milyar dolarlık BTC taşıdı.

Arkham Intelligence verilerine göre, Mt Gox 2 hafta önce oluşturduğu bir cüzdandan soğuk cüzdanına (ana cüzdan) 44.527 BTC transfer etti. Borsa, bu BTC’lerin 42.587 adetini bugün başka bir cüzdana taşıdı.

Cüzdanda bulunan 42.587 BTC’nin nasıl kullanılacağı henüz bilinmiyor. İddialara göre, borsa alacaklılarına geri ödeme yapmak için bu cüzdanı kullanacak. 2,7 milyar dolarlık BTC’nin kripto para piyasasında satış baskısı yaratması beklenmiyor. Yine de panik satışlarının oluşturduğu atmosfer BTC’yi etkilemiş durumda. BTC, Mt Gox haber akışıyla birlikte yaklaşık 2.000 dolar eridi.

Uzmanlar, Mt Gox işlemlerinin kripto üzerinde baskı oluşturmayacağını düşünüyor. Verilere göre, alacaklılar uzun vadede BTC’lerini geri alacaklar. Dağıtımın bir sene sürmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Mt Gox, 2,7 milyar dolarlık Bitcoin’i (BTC) taşıdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!