Küçük yatırımcı sattı, balinalar topladı: Bitcoin için sinyal!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin balinaları, ABD’de bankaların iflas ettiği dönemden bu yana en büyük birikime imza attı. Düşüşten faydalanan balinalar, 30 günlük süre diliminde 71.000 BTC satın aldı.

Kripto para piyasasındaki hareketlilik yükseliş yönlü beklentileri artırdı. Özellikle pozitif haber akışının yoğunluğu, BTC’yi 62.500 doların üzerine taşıdı.

Mt Gox, Alman hükümeti ve panik satışlarının yer aldığı son bir ayda, balinaların yapmış olduğu birikim dikkat çekti.

Balinalar Bitcoin yükselişinin fitilini ateşledi

Bitcoin balinaları, kripto çöküşünün ortasında 4,3 milyar dolarlık BTC biriktirdi. Balinalar, Nisan 2023’ten bu yana 30 günlük dilimde bu kadar BTC biriktirmemişti. İlk defa büyük bir birikime imza atan balinalar, kripto yatırımcılarında heyecan uyandırdı.

Balinaların birikimi, zincir üstü verilere yansıdı. IntoTheBlock verilerine göre, balinalar birikimin büyük bir kısmını BTC 54.200 dolar seviyesine düştüğünde gerçekleştirdi.

İlginizi çekebilir: “Bitcoin için en kötüsü geride kaldı”

CryptoQuant analisti Minkyu Woo, balinaların 30 günde 71.000 BTC biriktirmesini değerlendirdi. Woo, “Bu durum BTC’nin dibe vuruşunu neredeyse tamamlamış olabileceğini gösteriyor.” dedi.

Kripto analiz kuruluşu Santiment, bireysel yatırımcıların mevcut düşüş sırasında ağırlıklı olarak satış yaptığını dile getirdi. Verilere göre, küçük yatırımcı satarken balinalar topladı.

Santiment, Temmuz ayının ilk 10 gününde en az 10 BTC tutan cüzdanların sayısında artış yaşandığını dile getirdi. Konuyla ilgili, “Bu veri, uzun vadeli bir yükseliş geleceği konusunda rahatlık vermelidir.” denildi.

Whale Alert’in paylaşımına göre, bir BTC balinası 12 yıllık uykudan uyandı ve yaklaşık 60 milyon dolarlık BTC’lerini iki yeni cüzdana transfer etti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Küçük yatırımcı sattı, balinalar topladı: Bitcoin için sinyal!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!