Bitcoin verisi göz kamaştırdı: Yok böyle birikim!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CryptoQuant yazarı Cauê Oliveira, Bitcoin fiyatındaki yüzde 23’lük düşüşe rağmen kurumsal oyuncuların Mart ayından bu yana en büyük birikim sürecine imza attığını dile getirdi.

Mart ayında 70.000 doların üzerinde işlem gören Bitcoin (BTC), Temmuz ayında 53.500 dolara kadar geriledi. Çeşitli haber akışının ve satış baskısının yarattığı düşüş, kripto yatırımcılarını tedirgin etti. Bireysel yatırımcıların gerginliği, kurumsal yatırımcılara yansımadı.

CryptoQuant’a göre, büyük cüzdanlar sadece bir haftada 100.000 BTC biriktirdi. CryptoQuant yazarı Cauê Oliveira, boğaların henüz pes etmediğini dile getirdi.

Balinalar Bitcoin almaya devam ediyor

CryptoQuant analizine göre, kurumsal yatırımcılar son düşüşü fırsat bilerek dip fiyattan alım yaptı. Bitcoin (BTC), Mart ayından bu yana yüzde 23’lük düşüşe imza atsa da büyük cüzdanları korkutamadı.

Cointelegraph, kurumsal Bitcoin yatırımcılarının sadece alım yapmadığını belirtti. Verilere göre, kurumsallar BTC’ye daha fazla inanıyor.

İlginizi çekebilir: Haftanın en çok etkileşim alan kripto paraları

CryptoQuant yazarı Cauê Oliveira, 1.000 ile 10.000 arasında BTC’ye sahip olan cüzdanların bakiye değişimlerini araştırdı. Araştırma sonucuna göre, BTC 53.500 dolara düşmesine rağmen kurumsal alımlar devam etti. Cüzdanlardaki toplam artış 100.000 BTC’yi (5,7 milyar dolar) geçti.

Oliveira, “Geçtiğimiz hafta birçok acemi yatırımcı, özellikle 1 ila 3 ay önce satın alınan coin’lere odaklanarak teslim olurken, kurumsal oyuncular Mart ayından bu yana en büyük birikim sürecini gerçekleştirdi” dedi.

Oliveira’ya göre, mevcut kurumsal birikim büyük oyunculardaki “düşüşü fırsata çevirip satın alma” sürecini yansıtıyor.

Glassnode, 155 güne kadar elinde BTC tutan cüzdanların toplam maliyetinin 64.000 dolar olduğunu açıkladı. Büyük kayıpların olduğu ortamda, korku ve panik havasına kapılmayan kurumsalların yaklaşımı dikkat çekti.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin verisi göz kamaştırdı: Yok böyle birikim!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!