Bitcoin Enflasyon Verisi ile Hareketlendi: QCP’den Volatilite Tahmini Geldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analiz şirketi QCP Capital, piyasanın güncel durumunu ve olası hareketleri inceledi.

QCP Capital tarafından 11 Temmuz Perşembe günü sunulan raporda, kripto para piyasasını irdeledi. ABD enflasyon verisinin kritik bir değere sahip olduğunu ve FED’in faiz indirimine yönelik sinyallerinin kripto paralar için olumlu etki yaratabileceği belirtildi.

ABD enflasyon verisi beklentilerin altında gelerek %3,1 yerine %3 açıklandı. Bu durum Bitcoin ve altcoin fiyatlarında ani bir hareketi tetikledi.

Bitcoin’in opsiyon piyasalarındaki volatilite endeksinin bugün 5 puan arttığını belirten analistler, yukarı yönlü beklentinin giderek kabardığını söyledi:

Bitcoin’in opsiyon volatilitesi bu sabah 5 puan arttı, riskin tersine çevrilmesi yukarı tarafı destekliyor ve piyasanın potansiyel yukarı yönlü volatilite beklentisine işaret ediyor.

Satış baskısı hafifliyor

Bununla birlikte Alman hükümetine ait cüzdanların büyük oranda Bitcoin boşaltarak 50 bin BTC’lik baskıyı 15 bin BTC’ye kadar düşürdüğüne işaret edildi. Bu durumun satış baskısı üzerindeki yükü aldığı vurgulandı:

Dün Alman hükümeti borsalara ve piyasa yapıcılara 10 bin BTC aktardı. Cüzdanda şu anda haziran ortasında tutulan 50 bin BTC’den yalnızca 15 bin BTC bulunuyor ve bu da arz baskısının olası bir hafiflemesini akla getiriyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin Enflasyon Verisi ile Hareketlendi: QCP’den Volatilite Tahmini Geldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!