Mt Gox’un Bitcoin süreci nasıl fırsata dönüştürülür?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trade kuruluşu Presto, Mt Gox’un alacaklılarına geri ödeme sürecine yönelik trade fırsatı sundu. Presto analistleri, iki farklı paritede işlem yapılmasını önerdi.

Kripto para piyasası, Mt Gox ve Alman hükümetinin Bitcoin hareketliliğiyle düşüş yaşadı. Spekülasyon ve panik satışı eşliğinde gelen düşüş, yatırımcıları büyük bir zarara uğrattı.

Presto, Mt Gox’un ve hükümetlerin yarattığı atmosferde nasıl işlem yapılması gerektiğini açıkladı. Singapur merkezli trade kuruluşu, müşterilerine Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) hakkında öneride bulundu.

Presto analistlerinden Bitcoin ve Bitcoin Cash yorumu

Peter Chung liderliğindeki Presto analistleri, geçtiğimiz gün CoinDesk’e bir not paylaştı. Notta, Mt Gox’un 1 Temmuz ile 31 Ekim 2024 tarihleri arasında milyarlarca dolar değerinde Bitcoin (BTC) ve Bitcoin Cash (BCH) dağıtmayı planladığı belirtildi.

Presto, bu süreçte BTC’e long (yükseliş) ve BCH’ye short (düşüş) yönlü işlem yapılmasını tavsiye etti. Trade şirketi, stratejiyi milyarlarca dolar değerindeki varlıkların dağılımından oluşturdu. BTC ve BCH için arz/talep dinamikleri bu iki işlemin ana argümanı oldu.

İlginizi çekebilir: “Bitcoin ve Ether emtia ürünleridir”

Feshedilmiş kripto borsası Mt Gox’un alacaklılara geri ödeme yapmaya başlamasıyla birlikte, geçtiğimiz hafta yüz milyonlarca dolarlık BTC piyasaya sürüldü. Önümüzdeki aylarda 9 milyar dolar değerindeki BTC ile 73 milyon dolar değerindeki BCH alacaklılara geri ödenecek.

Analistler, sürecin BTC’ye pozitif yansıyacağına inanıyor. Düşükten yapılan alımların günden güne artış göstermesi, Mt Gox’un panik ortamının sona erdiğini gösteriyor. Diğer taraftan Presto, bu süreçte BCH’nin olumsuz şartlar altında kalacağını düşünüyor. Presto’ya göre, Mt Gox’un dağıtıma başlamasıyla birlikte BCH’de büyük miktarda satış dalgası oluşacak.

Presto’nun da oluşturduğu çift alım satım işlemi, göreceli fiyat hareketlerinden faydalanmak için iki finansal varlığın aynı anda alınıp satılmasını kapsıyor.

Presto’nun baş analisti Chung, “Analizimiz, BCH için satış baskısının BTC’den dört kat daha büyük olacağını gösteriyor.” dedi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Mt Gox’un Bitcoin süreci nasıl fırsata dönüştürülür?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!